Margherita Missoni, de kleindochter van de oprichters van het modehuis Missoni, heeft voor het eerst gesproken over de verdwijning van haar oom en het overlijden van haar grootvader. Zo schrijft The Huffington Post.


De familie Missoni kreeg dit jaar enkele zware klappen te verduren. Het vliegtuig dat op 4 januari mysterieus verdween met aan boord Vittorio Missoni, de CEO van het familiebedrijf, werd teruggevonden zonder spoor van de inzittenden en in mei overleed de 92-jarige oprichter van het huis, Ottavio Missoni.


De 30-jarige, hoogzwangere Margherita Missoni sprak in The Times over de moeilijke periode die haar familie achter de rug heeft. 'Het hielp ons heel erg dat we met zoveel zijn en dat we zo'n hechte band hebben', vertelde de kleindochter van de oprichters van het bekende Italiaanse modehuis. 'Natuurlijk was het moeilijk voor me, vooral omdat ik zwanger ben. Ik heb een heel intense zwangerschap gehad, met alles wat er gebeurd is, maar het was niet mijn vader - andere familieleden hebben het zwaarder gehad', aldus Margherita. Ze sluit af met te zeggen dat zij en de rest van de Missoni- telgen hopen dat deze moeilijke tijden snel achter de rug zijn.


Met een baby onderweg en nieuwe projecten binnen het familiebedrijf, dat dit jaar onder leiding van Margherita een nieuwe tassenlijn uitbrengt, heeft de kleindochter van de overleden oprichter alvast heel wat om naar uit te kijken. (LP)

Margherita Missoni, de kleindochter van de oprichters van het modehuis Missoni, heeft voor het eerst gesproken over de verdwijning van haar oom en het overlijden van haar grootvader. Zo schrijft The Huffington Post. De familie Missoni kreeg dit jaar enkele zware klappen te verduren. Het vliegtuig dat op 4 januari mysterieus verdween met aan boord Vittorio Missoni, de CEO van het familiebedrijf, werd teruggevonden zonder spoor van de inzittenden en in mei overleed de 92-jarige oprichter van het huis, Ottavio Missoni. De 30-jarige, hoogzwangere Margherita Missoni sprak in The Times over de moeilijke periode die haar familie achter de rug heeft. 'Het hielp ons heel erg dat we met zoveel zijn en dat we zo'n hechte band hebben', vertelde de kleindochter van de oprichters van het bekende Italiaanse modehuis. 'Natuurlijk was het moeilijk voor me, vooral omdat ik zwanger ben. Ik heb een heel intense zwangerschap gehad, met alles wat er gebeurd is, maar het was niet mijn vader - andere familieleden hebben het zwaarder gehad', aldus Margherita. Ze sluit af met te zeggen dat zij en de rest van de Missoni- telgen hopen dat deze moeilijke tijden snel achter de rug zijn. Met een baby onderweg en nieuwe projecten binnen het familiebedrijf, dat dit jaar onder leiding van Margherita een nieuwe tassenlijn uitbrengt, heeft de kleindochter van de overleden oprichter alvast heel wat om naar uit te kijken. (LP)