Margherita Missoni is in het huwelijksbootje gestapt met Eugenio Amos. Naast een uitbundige zigeunerband en veel hoog modebezoek - waaronder Carine Roitfeld en Mark Ronson - was natuurlijk ook haar trouwjurk een blikvanger.

Er werd eerst gedacht dat goede vriend Giambattista Valli de jurk met lange mouwen uit Missoni-zijde en -organza had ontworpen. Maar nu laat Margherita weten via twitter dat ze de jurk zelf heeft getekend en vervolgens in handen heeft gegeven van kleermakers in het Italiaanse Sumirago.

Het huwelijk vond plaats in Brunello in de Santa Maria Annunciata-kerk. Verder droeg Margherita sandalen van wit kant en een gladiator-achtige tiara op het hoofd die ze later verruilde voor een bloemenhaarband. (RDM)

Margherita Missoni is in het huwelijksbootje gestapt met Eugenio Amos. Naast een uitbundige zigeunerband en veel hoog modebezoek - waaronder Carine Roitfeld en Mark Ronson - was natuurlijk ook haar trouwjurk een blikvanger. Er werd eerst gedacht dat goede vriend Giambattista Valli de jurk met lange mouwen uit Missoni-zijde en -organza had ontworpen. Maar nu laat Margherita weten via twitter dat ze de jurk zelf heeft getekend en vervolgens in handen heeft gegeven van kleermakers in het Italiaanse Sumirago. Het huwelijk vond plaats in Brunello in de Santa Maria Annunciata-kerk. Verder droeg Margherita sandalen van wit kant en een gladiator-achtige tiara op het hoofd die ze later verruilde voor een bloemenhaarband. (RDM)