Margherita Missoni, de kleindochter van de stichters van het Italiaanse modehuis Missoni, is zwanger. Samen met haar man Eugenio Amos verwacht ze haar eerste kindje. De twee trouwden vorig jaar in Brunello in Italië.

De 30-jarige Margherita, die ook creatief directeur is van de accessoiresafdeling van het modehuis, liet nog niet weten wanneer het kindje precies verwacht wordt.

Het heuglijke nieuws van de zwangerschap wordt ook verschaduwd door het uitblijven van nieuws over haar vermiste nonkel, Vittorio Missoni. Het vliegtuig met de CEO van het modehuis aan boord, verdween in januari op weg naar Venezuela. (RDM)

Margherita Missoni, de kleindochter van de stichters van het Italiaanse modehuis Missoni, is zwanger. Samen met haar man Eugenio Amos verwacht ze haar eerste kindje. De twee trouwden vorig jaar in Brunello in Italië. De 30-jarige Margherita, die ook creatief directeur is van de accessoiresafdeling van het modehuis, liet nog niet weten wanneer het kindje precies verwacht wordt. Het heuglijke nieuws van de zwangerschap wordt ook verschaduwd door het uitblijven van nieuws over haar vermiste nonkel, Vittorio Missoni. Het vliegtuig met de CEO van het modehuis aan boord, verdween in januari op weg naar Venezuela. (RDM)