Marc Jacobs bracht zijn kerstvakantie door op St. Barths met vrienden. De heren kijken duidelijk uit naar de tweede Zoolander-prent, want ze beslisten om een van de scènes na te spelen. Van 'Wake Me Up Before You Go-Go' tot een jeeptochtje en een gevecht met benzineslangen (hier gelukkig vervangen door waterslangen): alle elementen zitten goed.

In Zoolander 2 gaan Derek en Hansel opnieuw aan de slag als model om een reeks moordzaken op te lossen. Wanneer een resem beroemde artiesten vermoord worden met de iconische 'Blue Steel' look van Derek, wordt hij ingezet door Interpol om te infiltreren in een nieuwe wereld van high fashion.

Ben Stiller en Owen Wilson krijgen gezelschap van onder meer Penélope Cruz, Kristen Wiig, Kanye West, Kim Kardashian, Ariana Grande, Demi Lovato en talloze andere beroemdheden. Ook Benedict Cumberbatch maakt zijn opwachting in de prent in de nu al controversiële rol van een transgendermodel.

Marc Jacobs bracht zijn kerstvakantie door op St. Barths met vrienden. De heren kijken duidelijk uit naar de tweede Zoolander-prent, want ze beslisten om een van de scènes na te spelen. Van 'Wake Me Up Before You Go-Go' tot een jeeptochtje en een gevecht met benzineslangen (hier gelukkig vervangen door waterslangen): alle elementen zitten goed. In Zoolander 2 gaan Derek en Hansel opnieuw aan de slag als model om een reeks moordzaken op te lossen. Wanneer een resem beroemde artiesten vermoord worden met de iconische 'Blue Steel' look van Derek, wordt hij ingezet door Interpol om te infiltreren in een nieuwe wereld van high fashion. Ben Stiller en Owen Wilson krijgen gezelschap van onder meer Penélope Cruz, Kristen Wiig, Kanye West, Kim Kardashian, Ariana Grande, Demi Lovato en talloze andere beroemdheden. Ook Benedict Cumberbatch maakt zijn opwachting in de prent in de nu al controversiële rol van een transgendermodel.