De Amerikaanse modeontwerper gaat een Playboy-feestje organiseren voor zijn goede vriendin Kate Moss tijdens de nacht van de British Fashion Awards. Kate Moss prijkt op het januarinummer van het magazine en dit mag allesbehalve onopgemerkt voorbijgaan.

Marc Jacobs en Kate Moss zijn al jarenlang goed bevriend. Het mag dan ook niet verbazen dat uitgerekend Jacobs een feestje voor Kate Moss mag organiseren. Tijdens de nacht van de British Fashion Awards zal Kate in de bloemetjes worden gezet en dit in het licht van haar recente samenwerking met Playboy. Zo koos het magazine voor hun verjaardagsnummer voor het Britse model.

Na de show van de British Fashion Awards zullen de 'fashionable guests' afzakken naar de Playboy Club in Mayfair, Londen.

Het Playboynummer met Kate Moss is vanaf midden december verkrijgbaar. (LVR)

De Amerikaanse modeontwerper gaat een Playboy-feestje organiseren voor zijn goede vriendin Kate Moss tijdens de nacht van de British Fashion Awards. Kate Moss prijkt op het januarinummer van het magazine en dit mag allesbehalve onopgemerkt voorbijgaan. Marc Jacobs en Kate Moss zijn al jarenlang goed bevriend. Het mag dan ook niet verbazen dat uitgerekend Jacobs een feestje voor Kate Moss mag organiseren. Tijdens de nacht van de British Fashion Awards zal Kate in de bloemetjes worden gezet en dit in het licht van haar recente samenwerking met Playboy. Zo koos het magazine voor hun verjaardagsnummer voor het Britse model. Na de show van de British Fashion Awards zullen de 'fashionable guests' afzakken naar de Playboy Club in Mayfair, Londen. Het Playboynummer met Kate Moss is vanaf midden december verkrijgbaar. (LVR)