De Amerikaanse zangeres was niet van plan om haar verjaardag onopgemerkt te laten voorbijgaan en besloot om een verkleedfeestje te geven. Dit feestje was helemaal 'à la Madonna': grotesk, met talloze bekende gasten en met verkleedkostuums.

De Queen of Pop werd gisteren 55 jaar en dat wou ze niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Ze organiseerde een verjaardagsfeestje in het zuiden van Frankrijk, waar het gezin (en crew) momenteel op vakantie zijn. Dit verjaardagsfeest was helemaal in stijl van het Franse hof uit de17e eeuw en kreeg de naam 'Revolution of Love'.

Madonna was verkleed in een sexy versie van Marie-Antoinette. Een blonde (hoge) pruik, zachte make-up, een ooglapje en een kort fonkelend pakje transformeerden Madonna in de beruchte Franse koningin. Het pakje dat de zangeres droeg, is het korset uit haar 'The Re-Invention Tour' uit 2004. Madonna zou Madonna niet zijn moest ze nog niet iets extra toevoegen aan haar look. Zo droeg ze een gouden 'mondstukje' waarmee ze al verschillende keren werd gezien.

Op het feest waren onder meer Riccardo Tisci, het fotografenduo Mert & Marcus, Steven Klein, en Arianne Phillips (haar styliste) uitgenodigd. Ook haar familie, waaronder dochter Lola en vriend Brahim Zaibat waren op het themafeest aanwezig. (LVR)

De Amerikaanse zangeres was niet van plan om haar verjaardag onopgemerkt te laten voorbijgaan en besloot om een verkleedfeestje te geven. Dit feestje was helemaal 'à la Madonna': grotesk, met talloze bekende gasten en met verkleedkostuums. De Queen of Pop werd gisteren 55 jaar en dat wou ze niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Ze organiseerde een verjaardagsfeestje in het zuiden van Frankrijk, waar het gezin (en crew) momenteel op vakantie zijn. Dit verjaardagsfeest was helemaal in stijl van het Franse hof uit de17e eeuw en kreeg de naam 'Revolution of Love'. Madonna was verkleed in een sexy versie van Marie-Antoinette. Een blonde (hoge) pruik, zachte make-up, een ooglapje en een kort fonkelend pakje transformeerden Madonna in de beruchte Franse koningin. Het pakje dat de zangeres droeg, is het korset uit haar 'The Re-Invention Tour' uit 2004. Madonna zou Madonna niet zijn moest ze nog niet iets extra toevoegen aan haar look. Zo droeg ze een gouden 'mondstukje' waarmee ze al verschillende keren werd gezien. Op het feest waren onder meer Riccardo Tisci, het fotografenduo Mert & Marcus, Steven Klein, en Arianne Phillips (haar styliste) uitgenodigd. Ook haar familie, waaronder dochter Lola en vriend Brahim Zaibat waren op het themafeest aanwezig. (LVR)