Madonna zou Madonna niet zijn als ze niet af en toe met iets op de proppen kan komen waarmee ze kan choqueren.

Al maanden worden we warm gemaakt voor het nieuwe project van Madonna en eindelijk is het wachten over. In New York heeft Madonna haar 'Secret Project' officieel voorgesteld, een project waaraan ze al maanden werkt samen met Steven Klein.

Het 'Secret Project' is een film van 17 minuten waarmee Madonna een liefdesrevolutie wil opstarten. De voorbije weken kregen we al korte teasers uit de kortfilm te zien, maar nu was het tijd om het hele werk aan de wereld te tonen. 'Secret Project' is een artistieke, donkere film met kunstige boodschap geworden die geregisseerd werd door haar goede vriend Steven Klein. In de film wordt Madonna weergegeven als een gevangene die het systeem moet ondergaan. Met deze film en dit project wil Madonna het bewustzijn rond democratie en vrijheid van meningsuiting stimuleren. Een beetje tegen de schenen schoppen, zo kennen we Madonna wel.

Madonna zelf ging naar de première in New York, maar op hetzelfde moment werd de film uitgezonden op verschillende locaties over de hele wereld. In steden als Londen, Parijs, Chicago, Rome en Berlijn werd de film uitgezonden op verschillende openbare plaatsen doorheen de stad. In New York, waar Madonna zelf aanwezig was, werd de film getoond in een zaal met tal van bekende vrienden van de zangeres. Onder meer haar ex-man Sean Penn en zangeres Lindsay Lohan kwamen kijken naar het nieuwe project van de zangeres.

Je kan de volledige film hier bekijken:

Laura Van Roey

Madonna zou Madonna niet zijn als ze niet af en toe met iets op de proppen kan komen waarmee ze kan choqueren. Al maanden worden we warm gemaakt voor het nieuwe project van Madonna en eindelijk is het wachten over. In New York heeft Madonna haar 'Secret Project' officieel voorgesteld, een project waaraan ze al maanden werkt samen met Steven Klein. Het 'Secret Project' is een film van 17 minuten waarmee Madonna een liefdesrevolutie wil opstarten. De voorbije weken kregen we al korte teasers uit de kortfilm te zien, maar nu was het tijd om het hele werk aan de wereld te tonen. 'Secret Project' is een artistieke, donkere film met kunstige boodschap geworden die geregisseerd werd door haar goede vriend Steven Klein. In de film wordt Madonna weergegeven als een gevangene die het systeem moet ondergaan. Met deze film en dit project wil Madonna het bewustzijn rond democratie en vrijheid van meningsuiting stimuleren. Een beetje tegen de schenen schoppen, zo kennen we Madonna wel. Madonna zelf ging naar de première in New York, maar op hetzelfde moment werd de film uitgezonden op verschillende locaties over de hele wereld. In steden als Londen, Parijs, Chicago, Rome en Berlijn werd de film uitgezonden op verschillende openbare plaatsen doorheen de stad. In New York, waar Madonna zelf aanwezig was, werd de film getoond in een zaal met tal van bekende vrienden van de zangeres. Onder meer haar ex-man Sean Penn en zangeres Lindsay Lohan kwamen kijken naar het nieuwe project van de zangeres. Je kan de volledige film hier bekijken: Laura Van Roey