In een trailer van het nieuwe project, 'secret project', van Madonna samen met fotograaf Steven Klein zien we hoe de Queen of Pop hardhandig aangepakt wordt én ook hoe ze zelf het geweer richt op een man.

In een korte clip, een preview van het 'secret project', zien we Madonna in een niets verhullende outfit en hoe ze haar pistool richt op het hoofd van een van haar dansers. Dit lokte een storm van protest uit, al blijkt er niks te kunnen tussenkomen tussen Madonna en haar wapens, zelfs niet een nationaal debat in de Verenigde Staten over de controle van geweren en over geweld in de media.

Andere ophefmakende scènes uit het introductiefilmpje zijn een aantal agenten die een man neerslagen op een matras, Madonna die wordt gedragen, en regelmatig valt. Een andere onrustwekkende scène is een man die zijn hoofd door een raam breekt. Dit allemaal op de achtergrond van een man die een moderne dans danst op de achtergrond.

Gelukkig is het allemaal maar in scène gezet, maar toch krijgt Madonna heel wat kritiek over zich heen. En het is zeker niet de eerste keer dat de zangeres kritiek krijgt voor het gebruiken van wapens. Zo gebruikte ze onder meer wapens op het podium tijdens de Re-Invention Tour en haar laatste 'MDNA-tour'. Recentelijk verdedigde ze nog het artistiek gebruik van wapens op Good Morning America. Toen de vraag kwam of ze beelden zou verwijderen met wapens van haar opkomende documentaire FX MDNA tour, zie Madonna: "Dat zou hetzelfde zijn als aan mensen vragen om geen wapens te gebruiken in actiefilms. Het zijn geen wapens die doden, maar mensen die doden door de trekker over te halen." (LVR)

In een trailer van het nieuwe project, 'secret project', van Madonna samen met fotograaf Steven Klein zien we hoe de Queen of Pop hardhandig aangepakt wordt én ook hoe ze zelf het geweer richt op een man. In een korte clip, een preview van het 'secret project', zien we Madonna in een niets verhullende outfit en hoe ze haar pistool richt op het hoofd van een van haar dansers. Dit lokte een storm van protest uit, al blijkt er niks te kunnen tussenkomen tussen Madonna en haar wapens, zelfs niet een nationaal debat in de Verenigde Staten over de controle van geweren en over geweld in de media. Andere ophefmakende scènes uit het introductiefilmpje zijn een aantal agenten die een man neerslagen op een matras, Madonna die wordt gedragen, en regelmatig valt. Een andere onrustwekkende scène is een man die zijn hoofd door een raam breekt. Dit allemaal op de achtergrond van een man die een moderne dans danst op de achtergrond. Gelukkig is het allemaal maar in scène gezet, maar toch krijgt Madonna heel wat kritiek over zich heen. En het is zeker niet de eerste keer dat de zangeres kritiek krijgt voor het gebruiken van wapens. Zo gebruikte ze onder meer wapens op het podium tijdens de Re-Invention Tour en haar laatste 'MDNA-tour'. Recentelijk verdedigde ze nog het artistiek gebruik van wapens op Good Morning America. Toen de vraag kwam of ze beelden zou verwijderen met wapens van haar opkomende documentaire FX MDNA tour, zie Madonna: "Dat zou hetzelfde zijn als aan mensen vragen om geen wapens te gebruiken in actiefilms. Het zijn geen wapens die doden, maar mensen die doden door de trekker over te halen." (LVR)