Superster Madonna is verzot op het ijs van het Belgische merk Glacio uit Beerse. Het ging zelfs zo ver dat 'Madge' een portie 'lekkers' liet overvliegen naar Moskou omdat ze zin had in de sorbet van kokos van het Belgische ijslabel.

Momenteel is Madonna druk in de weer met haar 'MDNA-tour' en reist de hele wereld rond om op te treden. Tijdens haar optreden in Brussel maakte de superster kennis met het speciale dessertijs van Glacio uit Beerse. Glacio is bekend om verfijnd ijs met smaken als kokos en groene thee. Toch fijn te denken dat een superster als Madonna even uit haar 'comfort zone' stapt en zich openstelt voor lokale producten en lekkernijen.


Madonna moet erg onder de indruk geweest zijn van het Glacio-ijs, want tijdens haar doortocht in Moskou kreeg ze plots opnieuw zin in een Belgisch ijsje. Ze liet het ijs van Glacio speciaal overvliegen in een speciale vriescontainer naar de Russische hoofdstad. Zou ze de hele doos (2.5 l) alleen hebben opgegeten? (LVR)

Superster Madonna is verzot op het ijs van het Belgische merk Glacio uit Beerse. Het ging zelfs zo ver dat 'Madge' een portie 'lekkers' liet overvliegen naar Moskou omdat ze zin had in de sorbet van kokos van het Belgische ijslabel. Momenteel is Madonna druk in de weer met haar 'MDNA-tour' en reist de hele wereld rond om op te treden. Tijdens haar optreden in Brussel maakte de superster kennis met het speciale dessertijs van Glacio uit Beerse. Glacio is bekend om verfijnd ijs met smaken als kokos en groene thee. Toch fijn te denken dat een superster als Madonna even uit haar 'comfort zone' stapt en zich openstelt voor lokale producten en lekkernijen. Madonna moet erg onder de indruk geweest zijn van het Glacio-ijs, want tijdens haar doortocht in Moskou kreeg ze plots opnieuw zin in een Belgisch ijsje. Ze liet het ijs van Glacio speciaal overvliegen in een speciale vriescontainer naar de Russische hoofdstad. Zou ze de hele doos (2.5 l) alleen hebben opgegeten? (LVR)