De twee supersterren, die ooit met elkaar getrouwd waren, gingen samen naar Haïti om projecten, waar ze hun schouders kunnen onderzetten, te gaan bekijken.

Het koppel ging 20 jaar geleden, na een turbulent huwelijk, uit elkaar. Toch komen de sterren graag nog eens bij elkaar en zeker als ze daarmee het goede doel kunnen steunen. Zo vloog Madonna samen met haar zoon Rocco naar Haïti om de humanitaire hulpprojecten van Sean Penn met eigen ogen te gaan bekijken. De acteur zette deze projecten op, nadat een aardbeving in 2010 een groot deel van Haïti verwoestte. Sean Penn was alvast in de wolken dat Madonna naar zijn projecten kwam kijken en dat ze zo maar even een bedrag van 250.000 dollar had geschonken.

Hoewel de sterren al heel lang geen koppel meer zijn, zijn ze wel nog steeds goed met elkaar bevriend. (LVR)

De twee supersterren, die ooit met elkaar getrouwd waren, gingen samen naar Haïti om projecten, waar ze hun schouders kunnen onderzetten, te gaan bekijken. Het koppel ging 20 jaar geleden, na een turbulent huwelijk, uit elkaar. Toch komen de sterren graag nog eens bij elkaar en zeker als ze daarmee het goede doel kunnen steunen. Zo vloog Madonna samen met haar zoon Rocco naar Haïti om de humanitaire hulpprojecten van Sean Penn met eigen ogen te gaan bekijken. De acteur zette deze projecten op, nadat een aardbeving in 2010 een groot deel van Haïti verwoestte. Sean Penn was alvast in de wolken dat Madonna naar zijn projecten kwam kijken en dat ze zo maar even een bedrag van 250.000 dollar had geschonken. Hoewel de sterren al heel lang geen koppel meer zijn, zijn ze wel nog steeds goed met elkaar bevriend. (LVR)