Zangeres Madonna ging voor de uitreiking van de GLAAD Media Awards in New York voor een wel heel aparte outfit. De 54-jarige diva droeg de outfit van een Amerikaanse Boy Scout.

Madonna was te gast op de uitreiking van de GLAAD Awards, waar ze de Vito Russo Award mocht uireiken aan Anderson Cooper. De Vito Russo Award, staat voor openlijk homo- of biseksuele mediafiguren die een verschil beteken in het promoten van gelijkheid. Dit jaar ging deze award naar Anderson Cooper, een van de gezichten van CNN. Maar Madonna wist ook heel wat aandacht naar zich toe te trekken. Ze was de ster van de avond en stond in het centrum van de belangstelling met haar ludieke outfit.

Tijdens haar speech gaf ze een woordje uitleg over haar outfitkeuze. "Ik wou altijd al bij de jongensscouts, maar ze lieten me niet toe", aldus Madonna. "Ik was erg ontgoocheld, want ik kan ook een vuur maken en een tent opzetten. Ik kan kittens uit een boom halen", legt de zangeres verder uit. "Daarom ben ik ervan overtuigd dat ze me bij de jongensscouts moeten toelaten en dat ze hun stomme regels moeten veranderen." (LVR)

Zangeres Madonna ging voor de uitreiking van de GLAAD Media Awards in New York voor een wel heel aparte outfit. De 54-jarige diva droeg de outfit van een Amerikaanse Boy Scout. Madonna was te gast op de uitreiking van de GLAAD Awards, waar ze de Vito Russo Award mocht uireiken aan Anderson Cooper. De Vito Russo Award, staat voor openlijk homo- of biseksuele mediafiguren die een verschil beteken in het promoten van gelijkheid. Dit jaar ging deze award naar Anderson Cooper, een van de gezichten van CNN. Maar Madonna wist ook heel wat aandacht naar zich toe te trekken. Ze was de ster van de avond en stond in het centrum van de belangstelling met haar ludieke outfit. Tijdens haar speech gaf ze een woordje uitleg over haar outfitkeuze. "Ik wou altijd al bij de jongensscouts, maar ze lieten me niet toe", aldus Madonna. "Ik was erg ontgoocheld, want ik kan ook een vuur maken en een tent opzetten. Ik kan kittens uit een boom halen", legt de zangeres verder uit. "Daarom ben ik ervan overtuigd dat ze me bij de jongensscouts moeten toelaten en dat ze hun stomme regels moeten veranderen." (LVR)