De 'Queen of Pop' wil haar sportieve geheimen delen met het grote publiek en brengt, samen met haar persoonlijke trainer, een reeks fitnessvideo's op de markt. De ijzeren armspieren van Madonna liggen binnen handbereik door dezelfde oefeningen te doen als de zangeres. Dat schrijft de Huffington Post.

Het zal u niet verbazen wanneer we u zeggen dat Madonna een absolute fitness-freak is. Wanneer de zangeres niet op het podium staat, is ze steevast in de fitnesszaal terug te vinden. Ze is zo erg door het sportieve virus gebeten, dat ze in 2010 haar eerste eigen fitnesscomplex 'Hard Candy' opende in New Mexico. Een hele reeks van filialen over de wereld volgden, zoals in Moskou en Sydney. In 2013 zal ook een filiaal openen in Rome.

Naast haar luxueuze fitnesszaken, wil Madonna haar trainingen ook de huiskamer binnenbrengen. Samen met haar persoonlijke fitness-instructrice, Nicole Winhoffer, leert ze het publiek op dezelfde manier sporten als zichzelf. De work-outs zijn niet voor doetjes, aangezien Madonna een grote aanhanger is van cardio.

Volgens Nicole Winhoffer was Madonna sterk betrokken bij de samenstelling van de DVD-reeks, genaamd 'Addicted to sweat', en selecteerde ze zelf de oefeningen en work-outs. Toch zal Madonna niet op de instructiefilmpjes te zien zijn, maar is het haar persoonlijke trainster Nicole Winhoffer die de kijkers zal begeleiden tijdens hun work-out.

De DVD-reeks 'Addicted to sweat' is al een tijdje verkrijgbaar in de filialen van de Hard Candy fitness, maar nu zullen ze ook op grote schaal worden uitgebracht, zodat iedereen kan sporten à la Madonna. (LVR)

De 'Queen of Pop' wil haar sportieve geheimen delen met het grote publiek en brengt, samen met haar persoonlijke trainer, een reeks fitnessvideo's op de markt. De ijzeren armspieren van Madonna liggen binnen handbereik door dezelfde oefeningen te doen als de zangeres. Dat schrijft de Huffington Post. Het zal u niet verbazen wanneer we u zeggen dat Madonna een absolute fitness-freak is. Wanneer de zangeres niet op het podium staat, is ze steevast in de fitnesszaal terug te vinden. Ze is zo erg door het sportieve virus gebeten, dat ze in 2010 haar eerste eigen fitnesscomplex 'Hard Candy' opende in New Mexico. Een hele reeks van filialen over de wereld volgden, zoals in Moskou en Sydney. In 2013 zal ook een filiaal openen in Rome. Naast haar luxueuze fitnesszaken, wil Madonna haar trainingen ook de huiskamer binnenbrengen. Samen met haar persoonlijke fitness-instructrice, Nicole Winhoffer, leert ze het publiek op dezelfde manier sporten als zichzelf. De work-outs zijn niet voor doetjes, aangezien Madonna een grote aanhanger is van cardio. Volgens Nicole Winhoffer was Madonna sterk betrokken bij de samenstelling van de DVD-reeks, genaamd 'Addicted to sweat', en selecteerde ze zelf de oefeningen en work-outs. Toch zal Madonna niet op de instructiefilmpjes te zien zijn, maar is het haar persoonlijke trainster Nicole Winhoffer die de kijkers zal begeleiden tijdens hun work-out. De DVD-reeks 'Addicted to sweat' is al een tijdje verkrijgbaar in de filialen van de Hard Candy fitness, maar nu zullen ze ook op grote schaal worden uitgebracht, zodat iedereen kan sporten à la Madonna. (LVR)