Met 'Truth or Dare by Madonna' lanceert de wereldster haar eerste parfum, dat werd geïnspireerd op de geur van haar moeder.

"We kunnen misleid worden door wat we zien en horen maar niet door wat we ruiken." Daarom zette Madonna haar zinnen op een eigen parfum. Volgens haar roepen geuren bepaalde herinneringen op. Zo is haar oudste herinnering de geur van haar moeder en dat is dan ook die geur die ze met 'Truth or Dare' wil reproduceren, uiteraard in een vernieuwde sexy versie.

Voor de ontwikkeling van het parfum werkte Madonna intens samen met Stephen Nilsen van Givaudan. Ze wilde op zoek gaan naar een geur die zowel donker als licht is en een tweestrijd uitdrukt. Zelf is ze er immers van overtuigd dat ieders karakter uit een tweeledigheid bestaat.

De geur combineert verschillende bedwelmende bloemengeuren en wordt in evenwicht gebracht met hout- en vanillenoten. Daarnaast werd er nog een vleugje gekaramelliseerd amber aan toegevoegd. Een klassieke geur dus, zoals die van de moeder van Madonna, maar met een eigentijds karakter van witte bloemen.

Het flacon en de verpakking werden onder het goedkeurend oog van de popster ontworpen door Fabien Baron. Het witte flesje met gouden embleem weerspiegelt de elegantie van het parfum en zijn gedurfd kantje. (KG)

Met 'Truth or Dare by Madonna' lanceert de wereldster haar eerste parfum, dat werd geïnspireerd op de geur van haar moeder. "We kunnen misleid worden door wat we zien en horen maar niet door wat we ruiken." Daarom zette Madonna haar zinnen op een eigen parfum. Volgens haar roepen geuren bepaalde herinneringen op. Zo is haar oudste herinnering de geur van haar moeder en dat is dan ook die geur die ze met 'Truth or Dare' wil reproduceren, uiteraard in een vernieuwde sexy versie. Voor de ontwikkeling van het parfum werkte Madonna intens samen met Stephen Nilsen van Givaudan. Ze wilde op zoek gaan naar een geur die zowel donker als licht is en een tweestrijd uitdrukt. Zelf is ze er immers van overtuigd dat ieders karakter uit een tweeledigheid bestaat. De geur combineert verschillende bedwelmende bloemengeuren en wordt in evenwicht gebracht met hout- en vanillenoten. Daarnaast werd er nog een vleugje gekaramelliseerd amber aan toegevoegd. Een klassieke geur dus, zoals die van de moeder van Madonna, maar met een eigentijds karakter van witte bloemen. Het flacon en de verpakking werden onder het goedkeurend oog van de popster ontworpen door Fabien Baron. Het witte flesje met gouden embleem weerspiegelt de elegantie van het parfum en zijn gedurfd kantje. (KG)