De zangeres trekt zich niets aan van de kritiek op haar gouden mondstukje, een 'grill'. Op Instagram postte ze een foto waarmee ze haar fans lik op stuk gaf.

Al enkele maanden is de 55-jarige zangeres gek op haar collectie grills of gouden mondstukken. Toch krijgt ze heel wat kritiek van fans (en tegenstanders) op al dat goud in haar mond. Om deze mensen 'de mond te snoeren' plaatste de 55-jarige zangeres een foto van zichzelf met grill op Instagram en schreef: "De grill is blijvend. Als je het niets vindt, dan volg je me maar niet!" Duidelijke taal van Madonna.

Met deze foto wil Madonna haar kritische fans een toontje lager doen zingen. Zo kreeg commentaren als 'Je ziet er idioot uit' of 'Waarom doe je dit je mooie gebit aan?' Maar ook experts hebben kritiek op dit soort van mondsieraden. Zo zou het niet goed zijn voor het tandvlees en zorgt het voor tandbederf bij het te veel of verkeerd dragen van een grill.

Helemaal 'in'

Een grill is momenteel een echte trend in celebrityland. Zo zou rapper Lil Wayne een grill hebben, ingelegd met diamanten, met een waarde van 750.000 euro. Maar ook Beyoncé, Miley Cyrus en Rihanna worden regelmatig met een grill gezien. Op de MTV Video Music Awards in New York zagen we Katy Perry nog met een grill in de mond op de rode loper. (LVR)

De zangeres trekt zich niets aan van de kritiek op haar gouden mondstukje, een 'grill'. Op Instagram postte ze een foto waarmee ze haar fans lik op stuk gaf. Al enkele maanden is de 55-jarige zangeres gek op haar collectie grills of gouden mondstukken. Toch krijgt ze heel wat kritiek van fans (en tegenstanders) op al dat goud in haar mond. Om deze mensen 'de mond te snoeren' plaatste de 55-jarige zangeres een foto van zichzelf met grill op Instagram en schreef: "De grill is blijvend. Als je het niets vindt, dan volg je me maar niet!" Duidelijke taal van Madonna. Met deze foto wil Madonna haar kritische fans een toontje lager doen zingen. Zo kreeg commentaren als 'Je ziet er idioot uit' of 'Waarom doe je dit je mooie gebit aan?' Maar ook experts hebben kritiek op dit soort van mondsieraden. Zo zou het niet goed zijn voor het tandvlees en zorgt het voor tandbederf bij het te veel of verkeerd dragen van een grill. Helemaal 'in' Een grill is momenteel een echte trend in celebrityland. Zo zou rapper Lil Wayne een grill hebben, ingelegd met diamanten, met een waarde van 750.000 euro. Maar ook Beyoncé, Miley Cyrus en Rihanna worden regelmatig met een grill gezien. Op de MTV Video Music Awards in New York zagen we Katy Perry nog met een grill in de mond op de rode loper. (LVR)