Het Amerikaanse magazine People verkiest elk jaar een celebrity tot mooiste vrouw. Dit jaar gaat Oscarwinnares Lupita Nyong'o met de eer lopen.

'Wat een enorm compliment, ik had dit nooit durven dromen', klinkt het bij de 31-jarige actrice. Nyong'o siert de cover van de gloednieuwe editie. Voorgangsters die ook al met deze titel gingen lopen zijn onder meer Courteney Cox, Halle Berry, Jennifer Aniston en Kate Hudson.

'Vroeger vond ik mezelf niet mooi. Ik wilde een lichte huid en lang, golvend haar', vertelt de Oscarwinnares in het bijhorende interview. 'Het was mijn moeder die bleef volhouden dat ik mooi was en uiteindelijk begon ik haar te geloven.' Iets wat nog meer mensen zien, want Nyong'o is ondertussen ambassadrice van Lancôme Paris. (AB)

Het Amerikaanse magazine People verkiest elk jaar een celebrity tot mooiste vrouw. Dit jaar gaat Oscarwinnares Lupita Nyong'o met de eer lopen.'Wat een enorm compliment, ik had dit nooit durven dromen', klinkt het bij de 31-jarige actrice. Nyong'o siert de cover van de gloednieuwe editie. Voorgangsters die ook al met deze titel gingen lopen zijn onder meer Courteney Cox, Halle Berry, Jennifer Aniston en Kate Hudson.'Vroeger vond ik mezelf niet mooi. Ik wilde een lichte huid en lang, golvend haar', vertelt de Oscarwinnares in het bijhorende interview. 'Het was mijn moeder die bleef volhouden dat ik mooi was en uiteindelijk begon ik haar te geloven.' Iets wat nog meer mensen zien, want Nyong'o is ondertussen ambassadrice van Lancôme Paris. (AB)