De nieuwbakken Hollywoodster en Oscarwinnares Lupita Nyong'o leek het erg naar haar zin te hebben tijdens de modeshow van Miu Miu in Parijs. De actrice mocht front row zitten en nam enthousiast selfies met sterren zoals Rihanna, Léa Seydoux en Margot Robbie.

Lupita Nyong'o is een van de gezichten van het Italiaanse merk Miu Miu. Dat ze de show zou bijwonen tijdens Paris Fashion Week, was dan ook vanzelfsprekend. De actrice dolde met haar collega's en genoot van de collectie vanop haar zitplaatsje front row. De Oscarwinnares is zich aan het ontpoppen tot een echte ster en heus mode-icoon. Dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen! (LP)

De nieuwbakken Hollywoodster en Oscarwinnares Lupita Nyong'o leek het erg naar haar zin te hebben tijdens de modeshow van Miu Miu in Parijs. De actrice mocht front row zitten en nam enthousiast selfies met sterren zoals Rihanna, Léa Seydoux en Margot Robbie. Lupita Nyong'o is een van de gezichten van het Italiaanse merk Miu Miu. Dat ze de show zou bijwonen tijdens Paris Fashion Week, was dan ook vanzelfsprekend. De actrice dolde met haar collega's en genoot van de collectie vanop haar zitplaatsje front row. De Oscarwinnares is zich aan het ontpoppen tot een echte ster en heus mode-icoon. Dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen! (LP)