Moest u ook twee keer deze titel lezen voor u hem geloofde? Wij ook. De getroubleerde Hollywoodactrice lanceerde zopas haar eigen modeblog.

Lindsay Lohan probeert zichzelf op het rechte pad te krijgen, na de periode waarin ze schipperde tussen de rechtbank en rehab. Ze nam plaats in de zetel van Oprah Winfrey om haar verhaal te delen en om te melden dat klaar is voor het volgende hoofdstuk. Een fashionblog dus.

Of Lohan zelf bijdrages levert aan de blog is voorlopig niet echt duidelijk. Elke post wordt ondertekend met 'Team Lohan'. Maar de blog is hoofdzakelijk een portie reclame voor de in onmin gevallen starlet. Voorlopig wordt er enkel een overzicht gegeven van Instagram-selfies en van haar 'red carpet'-outfits en bijpassende fashiontips. 'To be continued' dus. (AB)

Moest u ook twee keer deze titel lezen voor u hem geloofde? Wij ook. De getroubleerde Hollywoodactrice lanceerde zopas haar eigen modeblog.Lindsay Lohan probeert zichzelf op het rechte pad te krijgen, na de periode waarin ze schipperde tussen de rechtbank en rehab. Ze nam plaats in de zetel van Oprah Winfrey om haar verhaal te delen en om te melden dat klaar is voor het volgende hoofdstuk. Een fashionblog dus.Of Lohan zelf bijdrages levert aan de blog is voorlopig niet echt duidelijk. Elke post wordt ondertekend met 'Team Lohan'. Maar de blog is hoofdzakelijk een portie reclame voor de in onmin gevallen starlet. Voorlopig wordt er enkel een overzicht gegeven van Instagram-selfies en van haar 'red carpet'-outfits en bijpassende fashiontips. 'To be continued' dus. (AB)