De Britse popzangeres Lily Allen zou volgens geruchten opnieuw zwanger zijn. Amper acht maanden na de geboorte van haar eerste dochtertje Ethel Mary zouden Lily Allen en haar man Sam Cooper in blijde verwachting zijn van hun tweede spruit.

In november vorig jaar beviel Lily Allen van een dochtertje, die ze de naam Ethel Mary gaf. En volgens de Sunday Mirror krijgt Ethel Mary er snel een broertje of zusje bij. Lily Allen zou het nieuws volop aan het verspreiden zijn onder vrienden en kennissen die erg enthousiast reageren op het nieuws. Bovendien benadrukken ze dat Lily Allen en Sam Cooper fantastische ouders zijn. Lily is verbaasd dat nog niemand haar veranderende figuur heeft opgemerkt, want haar buik zou snel aan het groeien zijn.

Woelig zwangerschapsparcours
Allen heeft altijd al een vurige kinderwens gehad. In 2008 was ze in verwachting van Ed Simons, lid van The Chemical Brothers. Maar deze zwangerschap eindigde in een miskraam. Kort nadien ging het stel uit elkaar.

Ook met haar huidige echtgenoot Sam Cooper, met wie ze sinds 2009 een relatie heeft, verloor Lily Allen een kindje door vroeggeboorte. Na zes maanden zwangerschap werd Lilly Allen met hevige buikkrampen opgenomen in het ziekenhuis. Het medische team heeft er nog alles aan gedaan om het kindje te redden (een jongen), maar deze pogingen waren tevergeefs.

Op de dag dat Lily Allen in het huwelijksbootje stapte met Sam Cooper kondigde Allen aan dat ze in verwachting was. Haar vurige kinderwens werd werkelijkheid. In november 2011 werd hun dochter Ethel Mary geboren. En nu zou er dus een tweede kindje bijkomen, dat zou geboren worden in december. (LVR)

De Britse popzangeres Lily Allen zou volgens geruchten opnieuw zwanger zijn. Amper acht maanden na de geboorte van haar eerste dochtertje Ethel Mary zouden Lily Allen en haar man Sam Cooper in blijde verwachting zijn van hun tweede spruit. In november vorig jaar beviel Lily Allen van een dochtertje, die ze de naam Ethel Mary gaf. En volgens de Sunday Mirror krijgt Ethel Mary er snel een broertje of zusje bij. Lily Allen zou het nieuws volop aan het verspreiden zijn onder vrienden en kennissen die erg enthousiast reageren op het nieuws. Bovendien benadrukken ze dat Lily Allen en Sam Cooper fantastische ouders zijn. Lily is verbaasd dat nog niemand haar veranderende figuur heeft opgemerkt, want haar buik zou snel aan het groeien zijn. Woelig zwangerschapsparcours Allen heeft altijd al een vurige kinderwens gehad. In 2008 was ze in verwachting van Ed Simons, lid van The Chemical Brothers. Maar deze zwangerschap eindigde in een miskraam. Kort nadien ging het stel uit elkaar. Ook met haar huidige echtgenoot Sam Cooper, met wie ze sinds 2009 een relatie heeft, verloor Lily Allen een kindje door vroeggeboorte. Na zes maanden zwangerschap werd Lilly Allen met hevige buikkrampen opgenomen in het ziekenhuis. Het medische team heeft er nog alles aan gedaan om het kindje te redden (een jongen), maar deze pogingen waren tevergeefs. Op de dag dat Lily Allen in het huwelijksbootje stapte met Sam Cooper kondigde Allen aan dat ze in verwachting was. Haar vurige kinderwens werd werkelijkheid. In november 2011 werd hun dochter Ethel Mary geboren. En nu zou er dus een tweede kindje bijkomen, dat zou geboren worden in december. (LVR)