De Vlaamse actrice en presentatrice Lien Van de Kelder is bevallen van een dochtertje. Het meisje kreeg de naam Jeanne. Het nieuws van de bevalling raakte nu pas bekend, want Van de Kelder beviel al op 19 juli.

Lien Van de Kelder is bevallen van haar eerste kindje. Voor haar partner, regisseur Hans Herbots, is het niet het eerste kindje, hij heeft al twee tienerdochters uit een vorige relatie.

Het pasgeboren dochtertje van het koppel kwam wel iets vroeger dan verwacht. Het meisje werd tien dagen te vroeg geboren. Hierdoor vond de bevalling niet plaats in het ziekenhuis dat het koppel had voorzien.

Actrice en presentatrice

Van de Kelder is vooral bekend van haar rol als 'Fien Bosvoorde' in 'Zone stad'. Daarnaast presenteert ze ook een cultuurprogramma op CANVAS en werkt ze op het kabinet van minister Johan Vande Lanotte. Haar vriend Hans Herbots is regisseur van onder meer 'Wittekerk'e, 'Zone stad' en films als 'Verlengd Weekend'. (LVR)

De Vlaamse actrice en presentatrice Lien Van de Kelder is bevallen van een dochtertje. Het meisje kreeg de naam Jeanne. Het nieuws van de bevalling raakte nu pas bekend, want Van de Kelder beviel al op 19 juli. Lien Van de Kelder is bevallen van haar eerste kindje. Voor haar partner, regisseur Hans Herbots, is het niet het eerste kindje, hij heeft al twee tienerdochters uit een vorige relatie. Het pasgeboren dochtertje van het koppel kwam wel iets vroeger dan verwacht. Het meisje werd tien dagen te vroeg geboren. Hierdoor vond de bevalling niet plaats in het ziekenhuis dat het koppel had voorzien. Actrice en presentatrice Van de Kelder is vooral bekend van haar rol als 'Fien Bosvoorde' in 'Zone stad'. Daarnaast presenteert ze ook een cultuurprogramma op CANVAS en werkt ze op het kabinet van minister Johan Vande Lanotte. Haar vriend Hans Herbots is regisseur van onder meer 'Wittekerk'e, 'Zone stad' en films als 'Verlengd Weekend'. (LVR)