We spreken natuurlijk voor onszelf, maar een bezoekje aan een boekhandel gaat bij ons meestal gepaard met het herhaaldelijk kirren van het werkwoord "willen" (in zijn verschillende vervoegingen). We zijn dan ook verheugd om volgende darling aan onze must-have list toe te voegen: Leandra Medine (u weet wel) heeft eindelijk haar langverwachte boek uit de drukpers doen spuwen.

"Man Repeller: Seeking Love. Finding Overalls" is een verzameling van essays, gelinkt aan belangrijke kledingstukken in Leanda's leven. Ze bespreekt uitvoering de enkelsokjes die ze aanhield toen ze ontmaagd werd, een harembroek met magische krachten en uiteraard haar trouwjurk (en hopelijk ook de bijhorende schoenen!) Zelf omschrijft ze het boek als "an exploration of the deep connection between our memories and the sartorial choices associated with them".

Als u Medine's blog een beetje volgt -uiteraard- dan weet u dat u zich mag verwachten aan hilarisch geformuleerde inzichten en zinsconstructies die u doen schuimbekken van jaloezie. Als u niet kan wachten tot de hardcover in de winkel ligt (September pas!) dan raden wij u aan "Seeking Love. Finding Overalls" nu al te pre-orderen via Amazon. Want wedden dat de Paashaas u ook is vergeten? (KS)

We spreken natuurlijk voor onszelf, maar een bezoekje aan een boekhandel gaat bij ons meestal gepaard met het herhaaldelijk kirren van het werkwoord "willen" (in zijn verschillende vervoegingen). We zijn dan ook verheugd om volgende darling aan onze must-have list toe te voegen: Leandra Medine (u weet wel) heeft eindelijk haar langverwachte boek uit de drukpers doen spuwen. "Man Repeller: Seeking Love. Finding Overalls" is een verzameling van essays, gelinkt aan belangrijke kledingstukken in Leanda's leven. Ze bespreekt uitvoering de enkelsokjes die ze aanhield toen ze ontmaagd werd, een harembroek met magische krachten en uiteraard haar trouwjurk (en hopelijk ook de bijhorende schoenen!) Zelf omschrijft ze het boek als "an exploration of the deep connection between our memories and the sartorial choices associated with them". Als u Medine's blog een beetje volgt -uiteraard- dan weet u dat u zich mag verwachten aan hilarisch geformuleerde inzichten en zinsconstructies die u doen schuimbekken van jaloezie. Als u niet kan wachten tot de hardcover in de winkel ligt (September pas!) dan raden wij u aan "Seeking Love. Finding Overalls" nu al te pre-orderen via Amazon. Want wedden dat de Paashaas u ook is vergeten? (KS)