De Amerikaanse band Black Keys lanceerde zopas de nieuwste video voor het nummer 'Weight of Love'. In deze videoclip is het Nederlandse topmodel te zien als leidster van een vrouwelijke commune.

Geen alledaagse video, die nieuwe clip van Black Keys. Lara Stone is een sekteleidster van een vrouwelijke commune die in lange witte gewaden door het leven gaat. De heren van Black Keys schuwen ook het vrouwelijke naakt niet, wanneer ze de badsessies in beeld brengen.

Naast Lara Stone zijn ook nog enkele andere modellen te zien als volgelingen, zoals Louise Parker, Camille Rowe en Lily McMenamy. Zullen we Stone dan binnenkort nog meer zien acteren? 'Neen, ik heb nooit echt eraan gedacht om te acteren. Maar mochten ze me vragen als Bondgirl dan doe ik dat meteen', vertelde ze aan WWD. (AB)

Weight of Love from Theo Wenner on Vimeo.

De Amerikaanse band Black Keys lanceerde zopas de nieuwste video voor het nummer 'Weight of Love'. In deze videoclip is het Nederlandse topmodel te zien als leidster van een vrouwelijke commune. Geen alledaagse video, die nieuwe clip van Black Keys. Lara Stone is een sekteleidster van een vrouwelijke commune die in lange witte gewaden door het leven gaat. De heren van Black Keys schuwen ook het vrouwelijke naakt niet, wanneer ze de badsessies in beeld brengen. Naast Lara Stone zijn ook nog enkele andere modellen te zien als volgelingen, zoals Louise Parker, Camille Rowe en Lily McMenamy. Zullen we Stone dan binnenkort nog meer zien acteren? 'Neen, ik heb nooit echt eraan gedacht om te acteren. Maar mochten ze me vragen als Bondgirl dan doe ik dat meteen', vertelde ze aan WWD. (AB) Weight of Love from Theo Wenner on Vimeo.