De 28-jarige zangeres heeft laten weten dat ze niet langer een koppel vormt met Barrie James-O'Neill. De geruchten dat de twee verloofd zijn, worden hierbij dus de kop ingedrukt.

Ex-Kassidy frontman Barrie James-O'Neill en Lana Del Rey zijn geen koppel meer. Volgens de 'Video Games'-zangeres 'moet Barrie enkele zaken in zijn leven op orde stellen.' Ze vulde aan met: 'Ik ga geen details vrijgeven, maar dit woog zwaar op onze relatie. Ik voelde me niet langer vrij. We zullen zien hoe het loopt.'

De voormalige tortelduifjes namen samen het duet 'Summerwine' op en verschenen als koppel in de bijhorende videoclip die de zangeres zelf regisseerde.

Hopelijk ligt er voor Del Rey geen 'summertime sadness' in het verschiet na deze breuk. In een interview met The Guardian liet ze onlangs optekenen dat ze eigenlijk wenst om dood te zijn. Frances Bean Cobain, de dochter van de wijlen Nirvana-leadzanger, reageerde hierop dat een vroege dood voor jonge muzikanten niet geromantiseerd mag worden. (LP)

De 28-jarige zangeres heeft laten weten dat ze niet langer een koppel vormt met Barrie James-O'Neill. De geruchten dat de twee verloofd zijn, worden hierbij dus de kop ingedrukt. Ex-Kassidy frontman Barrie James-O'Neill en Lana Del Rey zijn geen koppel meer. Volgens de 'Video Games'-zangeres 'moet Barrie enkele zaken in zijn leven op orde stellen.' Ze vulde aan met: 'Ik ga geen details vrijgeven, maar dit woog zwaar op onze relatie. Ik voelde me niet langer vrij. We zullen zien hoe het loopt.' De voormalige tortelduifjes namen samen het duet 'Summerwine' op en verschenen als koppel in de bijhorende videoclip die de zangeres zelf regisseerde. Hopelijk ligt er voor Del Rey geen 'summertime sadness' in het verschiet na deze breuk. In een interview met The Guardian liet ze onlangs optekenen dat ze eigenlijk wenst om dood te zijn. Frances Bean Cobain, de dochter van de wijlen Nirvana-leadzanger, reageerde hierop dat een vroege dood voor jonge muzikanten niet geromantiseerd mag worden. (LP)