Actrice en model Laetitia Casta is gevraagd als gezicht (en lichaam) voor de nieuwe lingeriecampagne van de Zweedse modeketen H&M.

De 34-jarige Franse Laetitia Casta heeft er een nieuwe 'knalklus' bij en bewijst dat haar modellen-carrière nog lang niet voorbij is: ze mag de nieuwe lingeriecollectie van H&M promoten en is het gezicht en lichaam van de bijhorende campagne. De nagelnieuwe lingerielijn is voor de feestdagen en dat zien we aan de fijne details en luxueuze stoffen. De verschillende setjes hebben een jaren vijftig-uitstraling met veel glitters en lovertjes. Er zit een hotpants met hoge taille in de collectie en hartvormige beha's.

H&M strikt met Laetitia Casta opnieuw een internationale bekendheid en dit enkele maanden na de samenwerking met een andere beroemdheid: Lana Del Rey. Het oog van H&M viel op Laetitia Casta omdat ze een uitdagende én zachte uitstraling heeft, net zoals de nieuwe lingeriecollectie. Die is liefelijk en verleidelijk op hetzelfde moment. De Française schittert (letterlijk) in deze campagne. (LVR)

Actrice en model Laetitia Casta is gevraagd als gezicht (en lichaam) voor de nieuwe lingeriecampagne van de Zweedse modeketen H&M. De 34-jarige Franse Laetitia Casta heeft er een nieuwe 'knalklus' bij en bewijst dat haar modellen-carrière nog lang niet voorbij is: ze mag de nieuwe lingeriecollectie van H&M promoten en is het gezicht en lichaam van de bijhorende campagne. De nagelnieuwe lingerielijn is voor de feestdagen en dat zien we aan de fijne details en luxueuze stoffen. De verschillende setjes hebben een jaren vijftig-uitstraling met veel glitters en lovertjes. Er zit een hotpants met hoge taille in de collectie en hartvormige beha's. H&M strikt met Laetitia Casta opnieuw een internationale bekendheid en dit enkele maanden na de samenwerking met een andere beroemdheid: Lana Del Rey. Het oog van H&M viel op Laetitia Casta omdat ze een uitdagende én zachte uitstraling heeft, net zoals de nieuwe lingeriecollectie. Die is liefelijk en verleidelijk op hetzelfde moment. De Française schittert (letterlijk) in deze campagne. (LVR)