Het Italiaanse ontwerpersduo Dolce & Gabbana strikte Frans model Laetitia Casta voor hun parfum Pour Femme.

Dolce & Gabbana hebben besloten om het parfum Pour Femme in een nieuw kleedje te steken. Het gouden flesje met donkerrode dop moet plaats maken voor een roze fles met een bordeauxrode sluiter.

Bij een nieuwe flacon hoort ook een nieuw campagnegezicht en daarvoor kozen de Italiaanse heren voor Laetitia Casta. "Laetitia heeft ons altijd gefascineerd met haar sensuele en natuurlijke charisma. Zij is de perfecte interpretatie van de Dolce & Gabbana-vrouw van vandaag", zeggen de designers tegen Swide.

De campagnefoto's worden genomen door gerenommeerd modefotograaf Mario Testino. De ontwerpers benadrukken verder nog dat de geur van het parfum onveranderd blijft. (RDM)

Het Italiaanse ontwerpersduo Dolce & Gabbana strikte Frans model Laetitia Casta voor hun parfum Pour Femme. Dolce & Gabbana hebben besloten om het parfum Pour Femme in een nieuw kleedje te steken. Het gouden flesje met donkerrode dop moet plaats maken voor een roze fles met een bordeauxrode sluiter. Bij een nieuwe flacon hoort ook een nieuw campagnegezicht en daarvoor kozen de Italiaanse heren voor Laetitia Casta. "Laetitia heeft ons altijd gefascineerd met haar sensuele en natuurlijke charisma. Zij is de perfecte interpretatie van de Dolce & Gabbana-vrouw van vandaag", zeggen de designers tegen Swide. De campagnefoto's worden genomen door gerenommeerd modefotograaf Mario Testino. De ontwerpers benadrukken verder nog dat de geur van het parfum onveranderd blijft. (RDM)