De zangeres is nu ook verkrijgbaar als een stuk speelgoed en werd in Japan uitgebracht in een poppenversie. De bijna 'echte' Lady Gaga kreeg de naam Gagadoll. Misschien een idee voor met Sinterklaas?

Eigenlijk was een levensechte poppenversie van zichzelf nog het enige wat ontbrak in het bizarre universum van Lady Gaga (27). De zangeres was in Japan voor de promotie van haar nieuwe album 'Art Pop' en nam even de tijd om langs te gaan in een fabriek waar ze poppenversies van haarzelf maken. De poppen zijn een absoluut evenbeeld van de zangeres en kregen een outfit waarin de zangeres eerder al werd gespot, onder meer in de outfit waarmee ze de H&M-winkel op Times Square in New York opende. Wanneer je je oor bij het hart van de pop legt, kan je haar volledige nieuwe album beluisteren. Bovendien kan je ook luisteren naar enkele boodschappen van de ster zelf, die ook recht uit het hart van de pop komen.

De zangeres was duidelijk gek op haar 'kloonzusjes' en plaatste meteen een foto van zichzelf tussen twee poppen op Instagram. Het was wel even goed kijken naar wie nu juist de echte Lady Gaga was, maar wie goed kijkt die ziet (Lady Gaga zit in het midden van de zetel).

Momenteel wordt de pop enkel gebruikt als pormotiemateriaal, maar wie weet kan je binnenkort een echte Gagadoll kopen uit Japan. (LVR)

De zangeres is nu ook verkrijgbaar als een stuk speelgoed en werd in Japan uitgebracht in een poppenversie. De bijna 'echte' Lady Gaga kreeg de naam Gagadoll. Misschien een idee voor met Sinterklaas? Eigenlijk was een levensechte poppenversie van zichzelf nog het enige wat ontbrak in het bizarre universum van Lady Gaga (27). De zangeres was in Japan voor de promotie van haar nieuwe album 'Art Pop' en nam even de tijd om langs te gaan in een fabriek waar ze poppenversies van haarzelf maken. De poppen zijn een absoluut evenbeeld van de zangeres en kregen een outfit waarin de zangeres eerder al werd gespot, onder meer in de outfit waarmee ze de H&M-winkel op Times Square in New York opende. Wanneer je je oor bij het hart van de pop legt, kan je haar volledige nieuwe album beluisteren. Bovendien kan je ook luisteren naar enkele boodschappen van de ster zelf, die ook recht uit het hart van de pop komen. De zangeres was duidelijk gek op haar 'kloonzusjes' en plaatste meteen een foto van zichzelf tussen twee poppen op Instagram. Het was wel even goed kijken naar wie nu juist de echte Lady Gaga was, maar wie goed kijkt die ziet (Lady Gaga zit in het midden van de zetel). Momenteel wordt de pop enkel gebruikt als pormotiemateriaal, maar wie weet kan je binnenkort een echte Gagadoll kopen uit Japan. (LVR)