Het wordt steeds kunstiger voor Lady Gaga. Er is niet enkel een nieuwe 'meer artistieke' look voor de 'Artpop'-zangeres , maar nu is ze ook in zee gegaan met de beroemde kunstenares Marina Abramovic. Samen hebben ze een filmpje gemaakt om geld in te zamelen, via Kickstarter, voor het instituut van de kunstenares.

In een bizarre video, om geld in te zamelen voor het Marina Abramovic Instituut, zien we de 27-jarige zangeres een performance, volgens de 'methode van Abramovic', doen. Deze 'methode' van de Servische kunstenares houdt in dat ze een reeks van oefeningen heeft bedacht die ervoor zorgen dat de deelnemers een bijzondere fysieke en mentale ervaring beleven. In het filmpje zien we Lady Gaga deze reeks van bewegingen doen.

Opvallend zijn ook de vestimentaire keuzes van de zangeres. Zo is ze naakt te zien in het filmpje, maar ook met een kunstig geel oogmasker of omringd door kristallen.

Lady Gaga is ook even te zien samen met de kunstenares Marina Abramovic zelf, wanneer ze beiden, rug tegen rug, op een stoel in een rivier zitten. (LVR)

Het wordt steeds kunstiger voor Lady Gaga. Er is niet enkel een nieuwe 'meer artistieke' look voor de 'Artpop'-zangeres , maar nu is ze ook in zee gegaan met de beroemde kunstenares Marina Abramovic. Samen hebben ze een filmpje gemaakt om geld in te zamelen, via Kickstarter, voor het instituut van de kunstenares. In een bizarre video, om geld in te zamelen voor het Marina Abramovic Instituut, zien we de 27-jarige zangeres een performance, volgens de 'methode van Abramovic', doen. Deze 'methode' van de Servische kunstenares houdt in dat ze een reeks van oefeningen heeft bedacht die ervoor zorgen dat de deelnemers een bijzondere fysieke en mentale ervaring beleven. In het filmpje zien we Lady Gaga deze reeks van bewegingen doen. Opvallend zijn ook de vestimentaire keuzes van de zangeres. Zo is ze naakt te zien in het filmpje, maar ook met een kunstig geel oogmasker of omringd door kristallen. Lady Gaga is ook even te zien samen met de kunstenares Marina Abramovic zelf, wanneer ze beiden, rug tegen rug, op een stoel in een rivier zitten. (LVR)