De zangeres was in New York om de nieuwe flagshipstore van H&M op Times Square te openen. Geen zot gedoe voor Lady Gaga dit keer, want de zangeres verscheen relatief 'normaal' op het appel.

De zangeres werd uitgenodigd door H&M om het lintje van de nieuwe winkel in New York door te knippen. Hoewel we een extravagante jurk van de zangeres hadden verwacht, kwam ze erg sober en alledaags voor de dag. Ze droeg een gekleurde jumpsuit en een blonde pruik. Haar make-up was tot een minimum beperkt. Buiten de felrode lipstick én blonde pruik, zag de zangeres er relatief 'normaal' uit.

Lady Gaga was niet enkel aanwezig om een lintje door te knippen, maar ook om haar album, dat exclusief in de H&M filialen in de Verenigde Staten zal verkocht worden, te promoten. Zo kwam H&M tot een akkoord met de zangeres om de cd's in de filialen van de Zweedse modeketen te gaan verkopen. Het publiek zal er alvast van smullen. (LVR)

De zangeres was in New York om de nieuwe flagshipstore van H&M op Times Square te openen. Geen zot gedoe voor Lady Gaga dit keer, want de zangeres verscheen relatief 'normaal' op het appel. De zangeres werd uitgenodigd door H&M om het lintje van de nieuwe winkel in New York door te knippen. Hoewel we een extravagante jurk van de zangeres hadden verwacht, kwam ze erg sober en alledaags voor de dag. Ze droeg een gekleurde jumpsuit en een blonde pruik. Haar make-up was tot een minimum beperkt. Buiten de felrode lipstick én blonde pruik, zag de zangeres er relatief 'normaal' uit. Lady Gaga was niet enkel aanwezig om een lintje door te knippen, maar ook om haar album, dat exclusief in de H&M filialen in de Verenigde Staten zal verkocht worden, te promoten. Zo kwam H&M tot een akkoord met de zangeres om de cd's in de filialen van de Zweedse modeketen te gaan verkopen. Het publiek zal er alvast van smullen. (LVR)