Dat Lady Gaga wel eens durft experimenteren met haar outfits, is algemeen geweten. Deze excentrieke manier van kleden is volgens de popster haar redmiddel in de strijd tegen waanzinnigheid.

Volgens Lady Gaga hebben de excentrieke outfits haar in het verleden gered van mentale problemen. 'Van kindsbeen af hoor ik stemmen in mijn hoofd. Ik heb ook lange tijd gedronken en erg veel drugs genomen, maar kleding en kunst hebben me gered. Ik word dolgelukkig van creativiteit. Het is als een psychedelische ervaring voor mij,' vertelde de popster in The Graham Norton Show.

In juli vertelde haar voormalige stylist Nicola Formichetti nog aan WWD dat het extreem uitputtend is om aan de noden van Lady Gaga tegemoet te komen. 'Ze verandert 12 keer per dag; het is gestoord,' zei de stylist toen over zijn samenwerkingen met de ster. De twee zijn nog steeds bevriend, maar Lady Gaga wordt tegenwoordig gestyled door Brandon Maxwell.

Het is dus uitkijken geblazen naar wat voor over-the-top outfits er nog uit de bus zullen komen in de toekomst! (LP)

Dat Lady Gaga wel eens durft experimenteren met haar outfits, is algemeen geweten. Deze excentrieke manier van kleden is volgens de popster haar redmiddel in de strijd tegen waanzinnigheid. Volgens Lady Gaga hebben de excentrieke outfits haar in het verleden gered van mentale problemen. 'Van kindsbeen af hoor ik stemmen in mijn hoofd. Ik heb ook lange tijd gedronken en erg veel drugs genomen, maar kleding en kunst hebben me gered. Ik word dolgelukkig van creativiteit. Het is als een psychedelische ervaring voor mij,' vertelde de popster in The Graham Norton Show. In juli vertelde haar voormalige stylist Nicola Formichetti nog aan WWD dat het extreem uitputtend is om aan de noden van Lady Gaga tegemoet te komen. 'Ze verandert 12 keer per dag; het is gestoord,' zei de stylist toen over zijn samenwerkingen met de ster. De twee zijn nog steeds bevriend, maar Lady Gaga wordt tegenwoordig gestyled door Brandon Maxwell. Het is dus uitkijken geblazen naar wat voor over-the-top outfits er nog uit de bus zullen komen in de toekomst! (LP)