In de column zal Mamma Monster - die overigens al enkele keren in het blad stond als model - haar gedachtenkronkels over mode delen en een exclusieve blik werpen op haar universum. Het leuke is dat deze samenwerking zich niet zal beperken tot een eenmalige gebeurtenis.

Ook is aan de column een wedstrijd verbonden, want wie zou Lady Gaga zijn zonder haar 'little monsters'. Zo worden alle creatievelingen (illustrators, schilders, zelfs beeldhouwers) onder de leuze 'Drawn This Way' aangemoedigd om hun beste Gaga-styled illustratie door te sturen. In elke V Magazine editie - als ornament bij Gaga's column - zal dan telkens een nieuw kunstwerkje verschijnen.

De eerste V Magazine met Lady Gaga - en, wie weet, uw illustratie - komt uit op 12 mei.

Vincent Fobelets

In de column zal Mamma Monster - die overigens al enkele keren in het blad stond als model - haar gedachtenkronkels over mode delen en een exclusieve blik werpen op haar universum. Het leuke is dat deze samenwerking zich niet zal beperken tot een eenmalige gebeurtenis. Ook is aan de column een wedstrijd verbonden, want wie zou Lady Gaga zijn zonder haar 'little monsters'. Zo worden alle creatievelingen (illustrators, schilders, zelfs beeldhouwers) onder de leuze 'Drawn This Way' aangemoedigd om hun beste Gaga-styled illustratie door te sturen. In elke V Magazine editie - als ornament bij Gaga's column - zal dan telkens een nieuw kunstwerkje verschijnen. De eerste V Magazine met Lady Gaga - en, wie weet, uw illustratie - komt uit op 12 mei. Vincent Fobelets