De Amerikaanse zangeres heeft een enorme fascinatie voor Michael Jackson. Op een veiling in Los Angeles kocht ze maar liefst 55 outfits van de inmiddels overleden King of Pop.

Lady Gaga heeft een groot aantal outfits gekocht van popicoon Michael Jackson. Dat heeft de veilingmeester van Julien's Auctions bekendgemaakt. Enkele van Michael Jackson's kledingstukken brachten veel geld op: het jasje dat de zanger droeg tijdens de 'Bad'-tournee bracht maar liefst 240.000 euro op. Daarnaast brachten de bekende kristallen handschoenen elk 100.000 euro op.

De opbrengst van de veiling gaat grotendeels naar goede doelen als Guide Dogs of America en Nathan Adelson Hospice in Las Vegas. (LVR)

De Amerikaanse zangeres heeft een enorme fascinatie voor Michael Jackson. Op een veiling in Los Angeles kocht ze maar liefst 55 outfits van de inmiddels overleden King of Pop. Lady Gaga heeft een groot aantal outfits gekocht van popicoon Michael Jackson. Dat heeft de veilingmeester van Julien's Auctions bekendgemaakt. Enkele van Michael Jackson's kledingstukken brachten veel geld op: het jasje dat de zanger droeg tijdens de 'Bad'-tournee bracht maar liefst 240.000 euro op. Daarnaast brachten de bekende kristallen handschoenen elk 100.000 euro op. De opbrengst van de veiling gaat grotendeels naar goede doelen als Guide Dogs of America en Nathan Adelson Hospice in Las Vegas. (LVR)