De zangeres weet hoe ze zich, naar aanleiding van de release van haar vierde album 'Art Pop', in de kijker moet werken. Dit keer kroop ze in de eerste vliegende jurk ter wereld.

Intussen heeft de zangeres een behoorlijke reputatie opgebouwd, als het aankomt op 'haantje de voorste te zijn', zich gek te kleden en bizarre dingen op poten te zetten. Dit keer kwam de zangeres met een totale nieuwigheid voor de dag: een vliegende jurk.

Voor haar 'opstijging' nodigde ze heel wat journalisten en industriëlen uit in een pakhuis in New York. De jurk, die 'Volantis' werd gedoopt, bestond uit de body uit plastic, die was vastgemaakt aan enkele ventilatoren die zorgden dat de jurk de lucht invloog. Hoewel de vlucht maar enkele seconden duurde en ze maar enkele centimeters boven de grond vloog, kon het enthousiasme van Lady Gaga én publiek niet gestopt worden. De jurk verwijst volgens Gaga naar het 'mogelijke van het onmogelijke' en dat iedereen moet vechten voor zijn dromen, want de 'sky is the limit'.

Nadien was er in het pakhuis nog een optreden van de zangeres, een feestje én een exhibitie met onder meer de bekende sculptuur van Jeff Koons, die Lady Gaga gebruikte op de cover van haar nieuwe album. (LVR)

De zangeres weet hoe ze zich, naar aanleiding van de release van haar vierde album 'Art Pop', in de kijker moet werken. Dit keer kroop ze in de eerste vliegende jurk ter wereld. Intussen heeft de zangeres een behoorlijke reputatie opgebouwd, als het aankomt op 'haantje de voorste te zijn', zich gek te kleden en bizarre dingen op poten te zetten. Dit keer kwam de zangeres met een totale nieuwigheid voor de dag: een vliegende jurk. Voor haar 'opstijging' nodigde ze heel wat journalisten en industriëlen uit in een pakhuis in New York. De jurk, die 'Volantis' werd gedoopt, bestond uit de body uit plastic, die was vastgemaakt aan enkele ventilatoren die zorgden dat de jurk de lucht invloog. Hoewel de vlucht maar enkele seconden duurde en ze maar enkele centimeters boven de grond vloog, kon het enthousiasme van Lady Gaga én publiek niet gestopt worden. De jurk verwijst volgens Gaga naar het 'mogelijke van het onmogelijke' en dat iedereen moet vechten voor zijn dromen, want de 'sky is the limit'. Nadien was er in het pakhuis nog een optreden van de zangeres, een feestje én een exhibitie met onder meer de bekende sculptuur van Jeff Koons, die Lady Gaga gebruikte op de cover van haar nieuwe album. (LVR)