Tijdens een optreden in club GAY in Londen, moet Lady Gaga het plots wel heel erg warm hebben gekregen, want ze trok haar jurk uit. Poedelnaakt stond ze daar op het podium. Het kan tegenwoordig niet meer gekker voor de zangeres.

Halloween komt steeds dichterbij en dat moet Lady Gaga geïnspireerd hebben voor haar outfits tijdens een promoreis naar Berlijn en voor een optreden in de GAY-club in Londen. Voor beide gelegenheden droeg de 27-jarige Amerikaanse zangeres een Victoriaans wit kleed, veel te groot voor haar tengere figuur. Ze droeg voor de gelegenheid een grote blonde pruik en schminkte haar gezicht en armen helemaal wit. Om haar vreemde, beetje 'goddelijke' of etherische look, nog wat extra kracht bij te zetten, liep Lady Gaga op haar blote voeten.

Ook dit keer wist Lady Gaga niet enkel te 'choqueren' met haar look, maar deed er in de GAY-club in Londen nog een schepje bovenop. Tijdens een concert, naar aanleiding van haar nieuwe plaat ART POP, besloot de zangeres haar jurk uit te spelen en compleet naakt voor het aanwezige publiek te gaan staan (foto's kan je hier bekijken). Een gebeurtenis die ons een beetje onze wenkbrauwen doet fronsen (moet dat nu echt?), maar langs de andere kant ook ons respect voor Lady Gaga doet toenemen. Dat moet betekenen dat ze wel iets meent van wat ze doet, anders zou ze daar niet naakt voor een publiek gaan staan.

Voor haar nieuwe plaat ART POP is de zangeres aan het uitgroeien tot een kunstwerk, waar duidelijk geen grenzen op staan. (LVR)

Tijdens een optreden in club GAY in Londen, moet Lady Gaga het plots wel heel erg warm hebben gekregen, want ze trok haar jurk uit. Poedelnaakt stond ze daar op het podium. Het kan tegenwoordig niet meer gekker voor de zangeres. Halloween komt steeds dichterbij en dat moet Lady Gaga geïnspireerd hebben voor haar outfits tijdens een promoreis naar Berlijn en voor een optreden in de GAY-club in Londen. Voor beide gelegenheden droeg de 27-jarige Amerikaanse zangeres een Victoriaans wit kleed, veel te groot voor haar tengere figuur. Ze droeg voor de gelegenheid een grote blonde pruik en schminkte haar gezicht en armen helemaal wit. Om haar vreemde, beetje 'goddelijke' of etherische look, nog wat extra kracht bij te zetten, liep Lady Gaga op haar blote voeten. Ook dit keer wist Lady Gaga niet enkel te 'choqueren' met haar look, maar deed er in de GAY-club in Londen nog een schepje bovenop. Tijdens een concert, naar aanleiding van haar nieuwe plaat ART POP, besloot de zangeres haar jurk uit te spelen en compleet naakt voor het aanwezige publiek te gaan staan (foto's kan je hier bekijken). Een gebeurtenis die ons een beetje onze wenkbrauwen doet fronsen (moet dat nu echt?), maar langs de andere kant ook ons respect voor Lady Gaga doet toenemen. Dat moet betekenen dat ze wel iets meent van wat ze doet, anders zou ze daar niet naakt voor een publiek gaan staan. Voor haar nieuwe plaat ART POP is de zangeres aan het uitgroeien tot een kunstwerk, waar duidelijk geen grenzen op staan. (LVR)