De Amerikaanse popster heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een grote fan is van het Italiaanse modehuis Versace, en van Donatella in het bijzonder. Nu tilt ze haar bewondering naar een nog hoger niveau: ze schreef een lied voor Donatella Versace.

De gloednieuwe plaat van Lady Gaga 'Artpop' ligt in november in de winkels. Ze maakte bekend dat er op haar nieuwe album ook een liefdesverklaring voor Donatella Versace zal te horen zijn. 'Het nummer 'Donatella' is een gekke popsong met opzwepende elektronische klanken. Het gaat over een onbevreesde vrouw die zich niets aantrekt van wat de wereld van haar denkt', vertelde Lady Gaga aan de Amerikaanse entertainmentwebsite JustJared.

Lady Gaga is al jaren een gigantische fan van Versace, laatst betuigde ze haar bewondering nog eens met een speciale Versace-cover van de septembereditie van het Amerikaanse V Magazine. Voor de 'Born this way'-tournee ontwierp Donatella bovendien de podiumoutfits van de extravagante zangeres.

Donatella Versace liet aan JustJared weten dat ze erg opgezet is met dit lied. 'Ik zou graag Lady Gaga bedanken voor haar genialiteit, creativiteit, haar ongelofelijke talent én haar bitchy karakter. Ik voel me vereerd haar vriendin te zijn. En natuurlijk hou ik van dit nummer!', aldus Donatella. (AB)

De Amerikaanse popster heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een grote fan is van het Italiaanse modehuis Versace, en van Donatella in het bijzonder. Nu tilt ze haar bewondering naar een nog hoger niveau: ze schreef een lied voor Donatella Versace.De gloednieuwe plaat van Lady Gaga 'Artpop' ligt in november in de winkels. Ze maakte bekend dat er op haar nieuwe album ook een liefdesverklaring voor Donatella Versace zal te horen zijn. 'Het nummer 'Donatella' is een gekke popsong met opzwepende elektronische klanken. Het gaat over een onbevreesde vrouw die zich niets aantrekt van wat de wereld van haar denkt', vertelde Lady Gaga aan de Amerikaanse entertainmentwebsite JustJared.Lady Gaga is al jaren een gigantische fan van Versace, laatst betuigde ze haar bewondering nog eens met een speciale Versace-cover van de septembereditie van het Amerikaanse V Magazine. Voor de 'Born this way'-tournee ontwierp Donatella bovendien de podiumoutfits van de extravagante zangeres.Donatella Versace liet aan JustJared weten dat ze erg opgezet is met dit lied. 'Ik zou graag Lady Gaga bedanken voor haar genialiteit, creativiteit, haar ongelofelijke talent én haar bitchy karakter. Ik voel me vereerd haar vriendin te zijn. En natuurlijk hou ik van dit nummer!', aldus Donatella. (AB)