Actrice en zangeres Kylie Minogue lanceert een boek dat een overzicht geeft van de rol die kledij heeft gespeeld gedurende haar carrière.

In de 25 jaar dat Kylie zingt en acteert, heeft ze nauw samengewerkt met enkele bekende ontwerpers om haar podium-en muziekvideo-outfits te ontwerpen. De - soms legendarische - outfits zoals de catsuit uit 'Can't Get You Out Of My Head' komen allemaal aan bod via archiefbeelden, schetsen en foto's.

"Ik ben heel trots om al die grote ontwerpers bij elkaar te zien voor mijn boek", aldus Kylie Minogue tegen de Britse Vogue. "De kledij en foto's terugzien is als bladeren door mijn persoonlijk archief, mode brengt voor mij veel herinneringen naar boven van vroeger", vult ze verder aan.

Er werkten heel wat grote namen mee aan het boek waaronder Dolce & Gabbana. "Het is voor ons altijd een plezier om iets speciaals te doen voor onze kleine prinses", aldus het Italiaans ontwerpersduo. "In de Aphrodite-kostuums ziet Kylie er echt uit als een godin."

Naast Dolce & Gabbana leveren ook Stella McCartney, Christian Louboutin, Christopher Kane en Giles Deacon een bijdrage een het boek. Niemand minder dan Jean Paul Gaultier schreef het voorwoord. Kylie/Fashion wordt uitgegeven door Thames & Hudson en ligt vanaf 19 november in de winkel. (RDM)

Actrice en zangeres Kylie Minogue lanceert een boek dat een overzicht geeft van de rol die kledij heeft gespeeld gedurende haar carrière. In de 25 jaar dat Kylie zingt en acteert, heeft ze nauw samengewerkt met enkele bekende ontwerpers om haar podium-en muziekvideo-outfits te ontwerpen. De - soms legendarische - outfits zoals de catsuit uit 'Can't Get You Out Of My Head' komen allemaal aan bod via archiefbeelden, schetsen en foto's. "Ik ben heel trots om al die grote ontwerpers bij elkaar te zien voor mijn boek", aldus Kylie Minogue tegen de Britse Vogue. "De kledij en foto's terugzien is als bladeren door mijn persoonlijk archief, mode brengt voor mij veel herinneringen naar boven van vroeger", vult ze verder aan. Er werkten heel wat grote namen mee aan het boek waaronder Dolce & Gabbana. "Het is voor ons altijd een plezier om iets speciaals te doen voor onze kleine prinses", aldus het Italiaans ontwerpersduo. "In de Aphrodite-kostuums ziet Kylie er echt uit als een godin." Naast Dolce & Gabbana leveren ook Stella McCartney, Christian Louboutin, Christopher Kane en Giles Deacon een bijdrage een het boek. Niemand minder dan Jean Paul Gaultier schreef het voorwoord. Kylie/Fashion wordt uitgegeven door Thames & Hudson en ligt vanaf 19 november in de winkel. (RDM)