De Amerikaanse actrice uit de 'Twilight-saga' heeft duidelijk een voorkeur voor doorkijkstofjes. Na haar eerste 'verschijning' in een doorschijnende outfit op de wereldpremière van 'Twilight Breaking Dawn Part 2' verscheen Stewart afgelopen weekend opnieuw in een weinig verhullende outfit op de rode loper in New York.

We moeten het Kristen Stewart wel nageven: standvastig is deze jongedame alleszinds. In haar vrije tijd kiest ze zonder twijfel voor de nonchalante boyfriend-look en op de rode loper kiest ze voor gewaagde outfits in doorschijnende stof. De meeste van deze doorschijnende outfits waren van ontwerper Zuhair Murad.

Op de première van 'On The Road' in New York verscheen Kristen Stewart opnieuw in een gewaagde en doorschijnende outfit op de rode loper. Het leek wel op een lichtblauw, zijden lingeriesetje met daarover een doorschijnend jurkje met roze details. Het ontwerp is van modehuis Erdem. Bij het originele ontwerp is de rok van het jurkje een stuk langer, maar de stylist van Stewart besloot er een heel stuk af te knippen en er een mini-rok van te maken. Het oogt typische Kristen, maar toch zijn de meningen verdeeld over dit kledingstuk. (LVR)

De Amerikaanse actrice uit de 'Twilight-saga' heeft duidelijk een voorkeur voor doorkijkstofjes. Na haar eerste 'verschijning' in een doorschijnende outfit op de wereldpremière van 'Twilight Breaking Dawn Part 2' verscheen Stewart afgelopen weekend opnieuw in een weinig verhullende outfit op de rode loper in New York. We moeten het Kristen Stewart wel nageven: standvastig is deze jongedame alleszinds. In haar vrije tijd kiest ze zonder twijfel voor de nonchalante boyfriend-look en op de rode loper kiest ze voor gewaagde outfits in doorschijnende stof. De meeste van deze doorschijnende outfits waren van ontwerper Zuhair Murad. Op de première van 'On The Road' in New York verscheen Kristen Stewart opnieuw in een gewaagde en doorschijnende outfit op de rode loper. Het leek wel op een lichtblauw, zijden lingeriesetje met daarover een doorschijnend jurkje met roze details. Het ontwerp is van modehuis Erdem. Bij het originele ontwerp is de rok van het jurkje een stuk langer, maar de stylist van Stewart besloot er een heel stuk af te knippen en er een mini-rok van te maken. Het oogt typische Kristen, maar toch zijn de meningen verdeeld over dit kledingstuk. (LVR)