Kristen Bell, bekend van de hitserie Veronica Mars en komische films als Forgetting Sarah Marshall en Couples Retreat- is bevallen van een dochter. Haar verloofde Dax Sheppard smeet het nieuws meteen op twitter. "'Lincoln Bell Shepard is er!! Ze heeft het uiterlijk van haar moeder en haar vaders obsessie met tieten. Hoera!!"

Ook Kristen zelf kon het niet laten het heuglijke nieuws via sociale media te delen. ''Mijn nieuwe kamergenoot kakt in haar broek en betaalt de huur niet; net zoals Dax Sheppard voor hij nuchter werd :) Welkom baby Lincoln! ''

Het is het eerste kindje voor Kristen Bell en Dax Sheppard. De twee vormen al jaren een koppel en zijn sinds 2009 ook verloofd maar lijken geen haast te hebben om die verloving te verzilveren. Bovendien zal Bell serieus aan het trainen mogen slagen; ze moet haar zwangerschapskilootjes tegen deze zomer kwijt zijn want dan beginnen immers de opnames van de eerste Veronica Mars langspeelfilm. Fans van de serie kijken nu al reikhalzend uit naar de prent, die in 2014 in de zalen verwacht wordt.

Kristen Bell, bekend van de hitserie Veronica Mars en komische films als Forgetting Sarah Marshall en Couples Retreat- is bevallen van een dochter. Haar verloofde Dax Sheppard smeet het nieuws meteen op twitter. "'Lincoln Bell Shepard is er!! Ze heeft het uiterlijk van haar moeder en haar vaders obsessie met tieten. Hoera!!"Ook Kristen zelf kon het niet laten het heuglijke nieuws via sociale media te delen. ''Mijn nieuwe kamergenoot kakt in haar broek en betaalt de huur niet; net zoals Dax Sheppard voor hij nuchter werd :) Welkom baby Lincoln! ''Het is het eerste kindje voor Kristen Bell en Dax Sheppard. De twee vormen al jaren een koppel en zijn sinds 2009 ook verloofd maar lijken geen haast te hebben om die verloving te verzilveren. Bovendien zal Bell serieus aan het trainen mogen slagen; ze moet haar zwangerschapskilootjes tegen deze zomer kwijt zijn want dan beginnen immers de opnames van de eerste Veronica Mars langspeelfilm. Fans van de serie kijken nu al reikhalzend uit naar de prent, die in 2014 in de zalen verwacht wordt.