Het mag ondertussen wel duidelijk wezen: Choupette, Karl Lagerfelds sneeuwwitte kitten, moet nog maar een klauw uitsteken en wij kirren en kruipen in onze pen. Groot was dan ook onze opwinding toen we hoorden dat ons favoriete stok"paardje" een eigen handtas zou krijgen.

De roddel werd de wereld in gekwetterd door niemand minder dan Cathy Horyn, Amerikaans modejournaliste bij de New York Times. Ze tweette vanuit de Chanelwinkel dat ze net een Choupette handtas had gespot. "Een zacht tasje met de naam van Karls kat", aldus de journaliste op twitter.

Zowel Lagerfeld zelf als zijn pluizige schoonheid houden voorlopig de lippen stijf op elkaar. Als de tas al bestaat maakt ze hopelijk haar opwachting bij de Chanel coutureshow later deze week. Ons lijkt het alvast een slimme zet. Niet alleen is het voltallige modejournaille in de ban van de kitten, een harige tas is hét perfecte accessoire om uw handen deze winter aan te warmen. Merken als Louis Vuitton, The Row en Proenza Schouler stuurden pluizige pochettes over de catwalk.

Moest Chanel de Choupette werkelijk uitbrengen mag u zich aan een Choupettestormloop en een overdadig gebruik van het woord 'purrrfect' verwachten. Lagerfeld is namelijk zowat het enige modefiguur die erin zou slagen om 'catlady' een modebewuste connotatie mee te geven. Wij zijn alvast benieuwd voor hoeveel de 'Choupette' over de toonbank zal gaan. De gevatte kitten kennende zal ze geen genoegen nemen met een prijscategorie onder die van de 2.55. (KS)

Het mag ondertussen wel duidelijk wezen: Choupette, Karl Lagerfelds sneeuwwitte kitten, moet nog maar een klauw uitsteken en wij kirren en kruipen in onze pen. Groot was dan ook onze opwinding toen we hoorden dat ons favoriete stok"paardje" een eigen handtas zou krijgen.De roddel werd de wereld in gekwetterd door niemand minder dan Cathy Horyn, Amerikaans modejournaliste bij de New York Times. Ze tweette vanuit de Chanelwinkel dat ze net een Choupette handtas had gespot. "Een zacht tasje met de naam van Karls kat", aldus de journaliste op twitter. Zowel Lagerfeld zelf als zijn pluizige schoonheid houden voorlopig de lippen stijf op elkaar. Als de tas al bestaat maakt ze hopelijk haar opwachting bij de Chanel coutureshow later deze week. Ons lijkt het alvast een slimme zet. Niet alleen is het voltallige modejournaille in de ban van de kitten, een harige tas is hét perfecte accessoire om uw handen deze winter aan te warmen. Merken als Louis Vuitton, The Row en Proenza Schouler stuurden pluizige pochettes over de catwalk. Moest Chanel de Choupette werkelijk uitbrengen mag u zich aan een Choupettestormloop en een overdadig gebruik van het woord 'purrrfect' verwachten. Lagerfeld is namelijk zowat het enige modefiguur die erin zou slagen om 'catlady' een modebewuste connotatie mee te geven. Wij zijn alvast benieuwd voor hoeveel de 'Choupette' over de toonbank zal gaan. De gevatte kitten kennende zal ze geen genoegen nemen met een prijscategorie onder die van de 2.55. (KS)