Er is bekendgemaakt dat prins William en Kate Middleton, de kersverse ouders van baby George, zelf (persoonlijke) foto's zullen vrijgeven van hun zoontje. Dit nieuws raakte bekend door een tweet vanuit Kensington Palace.

Volgens sommige bronnen mogen we tegen het einde van de week een reeks foto's verwachten van de nieuwe telg van het Britse Koninklijke Paleis. De foto's zouden geselecteerd zijn door de Hertogin van Cambridge zelf en niet zijn genomen door een officiële fotograaf. Kate heeft namelijk een 'fotografisch oog' en selecteerde in het verleden de foto's voor de zaak 'Party Pieces' van haar ouders.

Er werd vanuit gegaan dat er een officieel portret zou vrijgegeven worden van William, Kate en de baby. Net zoals bij hun verloving, zou het jonge gezinnetje poseren voor de lens van Mario Testino. Deze bekende fotograaf nam namelijk ook de verlovingsfoto's van het koppel. Maar niets blijkt minder waar en we zouden wel eens heel andere, meer persoonlijke foto's, van de baby te zien kunnen krijgen. Zo zouden de ouders van baby George zelf met enkele foto's naar buiten komen, waarop we de baby te zien krijgen in zijn eigen omgeving. (LVR)

Er is bekendgemaakt dat prins William en Kate Middleton, de kersverse ouders van baby George, zelf (persoonlijke) foto's zullen vrijgeven van hun zoontje. Dit nieuws raakte bekend door een tweet vanuit Kensington Palace. Volgens sommige bronnen mogen we tegen het einde van de week een reeks foto's verwachten van de nieuwe telg van het Britse Koninklijke Paleis. De foto's zouden geselecteerd zijn door de Hertogin van Cambridge zelf en niet zijn genomen door een officiële fotograaf. Kate heeft namelijk een 'fotografisch oog' en selecteerde in het verleden de foto's voor de zaak 'Party Pieces' van haar ouders. Er werd vanuit gegaan dat er een officieel portret zou vrijgegeven worden van William, Kate en de baby. Net zoals bij hun verloving, zou het jonge gezinnetje poseren voor de lens van Mario Testino. Deze bekende fotograaf nam namelijk ook de verlovingsfoto's van het koppel. Maar niets blijkt minder waar en we zouden wel eens heel andere, meer persoonlijke foto's, van de baby te zien kunnen krijgen. Zo zouden de ouders van baby George zelf met enkele foto's naar buiten komen, waarop we de baby te zien krijgen in zijn eigen omgeving. (LVR)