'Julien's Auctions' gaat vier unieke creaties, speciaal ontworpen voor Lady Gaga, verkopen. Voor superfans van de zangeres een kans om een stuk van haar unieke garderobe te bemachtigen, al moet je daarvoor wel diep in de geldbuidel tasten.

Het veilinghuis 'Julien's Auctions' uit Beverly Hills, gespecialiseerd in memorabilia van supersterren, gaat vier unieke ontwerpen van Lady Gaga veilen op 1 december. De verkoop van de vier ontwerpen, gedragen door Lady Gaga, maakt deel uit van de grote 'Icons & Idols'-veiling.

Van de vier creaties van Lady Gaga valt de 'Ecstasy' jurk het meeste op. Deze jurk werd ontworpen door Eddie Gavriilidis, die afstudeerde aan het Instituto Maragoni in Londen. Het startbod voor deze jurk is 5000 dollar, maar er wordt verwacht dat de jurk uiteindelijk zal verkocht worden voor een prijs tussen de 10.000 en 12.000 dollar. Maar wat maakt deze jurk zo uniek? Op de jurk zit een plekje bloed van de zangeres. Een overenthousiaste fan greep Lady Gaga bij de arm en de zangeres had een (kleine) schaafwonde, waarvan een klein druppeltje bloed op de jurk terechtkwam.

Andere items zijn een masker uit rubber dat Lady Gaga droeg in de kortfilm 'Manifesto of Little Monsters'. Er is nog een tweede masker, ontworpen door Keko Hainswheeler, dat Gaga droeg in de video van het nummer 'Bad Romance'. Het laatste item van Lady Gaga in de veiling is een extravagant hoofdaccessoire uit haar 'Monster Ball' tournee. Zowel het masker uit rubber en het hoofdaccessoire zijn een ontwerp van Franc Fernandez, de ontwerper die ook de bekende 'vleesjurk' van Lady Gaga creëerde.

Andere objecten in de 'Icons & Idols' veiling van 'Julien's Auctions' is een zwarte jurk van Madonna, die ze droeg voor een fotoreportage met LIFE Magazine door Bruce Weber, en spullen van The Beatles, Bruce Springsteen en Dolly Parton. (LVR)

'Julien's Auctions' gaat vier unieke creaties, speciaal ontworpen voor Lady Gaga, verkopen. Voor superfans van de zangeres een kans om een stuk van haar unieke garderobe te bemachtigen, al moet je daarvoor wel diep in de geldbuidel tasten. Het veilinghuis 'Julien's Auctions' uit Beverly Hills, gespecialiseerd in memorabilia van supersterren, gaat vier unieke ontwerpen van Lady Gaga veilen op 1 december. De verkoop van de vier ontwerpen, gedragen door Lady Gaga, maakt deel uit van de grote 'Icons & Idols'-veiling. Van de vier creaties van Lady Gaga valt de 'Ecstasy' jurk het meeste op. Deze jurk werd ontworpen door Eddie Gavriilidis, die afstudeerde aan het Instituto Maragoni in Londen. Het startbod voor deze jurk is 5000 dollar, maar er wordt verwacht dat de jurk uiteindelijk zal verkocht worden voor een prijs tussen de 10.000 en 12.000 dollar. Maar wat maakt deze jurk zo uniek? Op de jurk zit een plekje bloed van de zangeres. Een overenthousiaste fan greep Lady Gaga bij de arm en de zangeres had een (kleine) schaafwonde, waarvan een klein druppeltje bloed op de jurk terechtkwam. Andere items zijn een masker uit rubber dat Lady Gaga droeg in de kortfilm 'Manifesto of Little Monsters'. Er is nog een tweede masker, ontworpen door Keko Hainswheeler, dat Gaga droeg in de video van het nummer 'Bad Romance'. Het laatste item van Lady Gaga in de veiling is een extravagant hoofdaccessoire uit haar 'Monster Ball' tournee. Zowel het masker uit rubber en het hoofdaccessoire zijn een ontwerp van Franc Fernandez, de ontwerper die ook de bekende 'vleesjurk' van Lady Gaga creëerde. Andere objecten in de 'Icons & Idols' veiling van 'Julien's Auctions' is een zwarte jurk van Madonna, die ze droeg voor een fotoreportage met LIFE Magazine door Bruce Weber, en spullen van The Beatles, Bruce Springsteen en Dolly Parton. (LVR)