Volgens verschillende nieuwsbronnen, waaronder BBC en Huffington Post, kunnen we vandaag heugelijk nieuws vanuit het Britse Koningshuis verwachten. De zwangere Kate Middleton zou namelijk binnengebracht zijn in de verloskamer van St. Mary's Hospital in Londen. Dat wordt nagelbijtend afwachten!

De 31-jarige Kate Middleton zou momenteel aan het bevallen zijn, op natuurlijke wijze, dus binnen enkele uren mogen we een nieuwe telg van de Britse koninklijke familie verwachten. Of het een jongen of een meisje wordt is nog niet bekendgemaakt, ook het koppel zelf weet het geslacht van het kindje nog niet. Daar hebben ze bewust voor gekozen.

Verschillende bookmakers hadden dan ook een weddenschap opgezet over het geslacht van de baby, mogelijke naam én zelfs haarkleur. De namen die nu vooral circuleren zijn: Alexandra, Charlotte, Elizabeth, Diana en Victoria (voor een meisje). Voor een jongen zijn de favoriete namen James en George.

Wanneer Kate Middleton bevallen is, volgt er een officiële mededeling vanuit Buckingham Palace. (LVR)

Volgens verschillende nieuwsbronnen, waaronder BBC en Huffington Post, kunnen we vandaag heugelijk nieuws vanuit het Britse Koningshuis verwachten. De zwangere Kate Middleton zou namelijk binnengebracht zijn in de verloskamer van St. Mary's Hospital in Londen. Dat wordt nagelbijtend afwachten! De 31-jarige Kate Middleton zou momenteel aan het bevallen zijn, op natuurlijke wijze, dus binnen enkele uren mogen we een nieuwe telg van de Britse koninklijke familie verwachten. Of het een jongen of een meisje wordt is nog niet bekendgemaakt, ook het koppel zelf weet het geslacht van het kindje nog niet. Daar hebben ze bewust voor gekozen. Verschillende bookmakers hadden dan ook een weddenschap opgezet over het geslacht van de baby, mogelijke naam én zelfs haarkleur. De namen die nu vooral circuleren zijn: Alexandra, Charlotte, Elizabeth, Diana en Victoria (voor een meisje). Voor een jongen zijn de favoriete namen James en George. Wanneer Kate Middleton bevallen is, volgt er een officiële mededeling vanuit Buckingham Palace. (LVR)