Zaterdag weerklonken de bruidsklokken in Monaco ter ere van het huwelijk van Andrea Casiraghi en de Colombiaanse Tatiana Santo Domingo. De bruid droeg een wondermooie, maar eenvoudige jurk van Missoni.

De 'wedding bells' werden dit weekend nog eens van stal gehaald in het dwergstaatje. De 29-jarige zoon van Caroline van Monaco huwde er met Tatiana Santo Domingo. Geen blauw bloed bij Santo Domingo, ze is de dochter van een Colombiaanse zakenman.

De ceremonie en het huwelijksfeest waren naar koninklijke normen erg bescheiden. Geen exuberante toestanden, maar een feestelijke dag in besloten kring. De bruid koos ook voor een eenvoudige jurk van Missoni, zonder tierlantijntjes. De moeder van bruidegom droeg een rode jurk van Karl Lagerfeld. Zus Charlotte Casiraghi, ondertussen al erg mooi zwanger, opteerde voor een blauw exemplaar.

Het pasgetrouwde koppel verwelkomde enkele maanden geleden al een zoontje Sasha. Het jongetje is niet te zien op de eerste foto's. Die eer komt toe aan de puppy van het gezin. (AB)

Zaterdag weerklonken de bruidsklokken in Monaco ter ere van het huwelijk van Andrea Casiraghi en de Colombiaanse Tatiana Santo Domingo. De bruid droeg een wondermooie, maar eenvoudige jurk van Missoni.De 'wedding bells' werden dit weekend nog eens van stal gehaald in het dwergstaatje. De 29-jarige zoon van Caroline van Monaco huwde er met Tatiana Santo Domingo. Geen blauw bloed bij Santo Domingo, ze is de dochter van een Colombiaanse zakenman.De ceremonie en het huwelijksfeest waren naar koninklijke normen erg bescheiden. Geen exuberante toestanden, maar een feestelijke dag in besloten kring. De bruid koos ook voor een eenvoudige jurk van Missoni, zonder tierlantijntjes. De moeder van bruidegom droeg een rode jurk van Karl Lagerfeld. Zus Charlotte Casiraghi, ondertussen al erg mooi zwanger, opteerde voor een blauw exemplaar.Het pasgetrouwde koppel verwelkomde enkele maanden geleden al een zoontje Sasha. Het jongetje is niet te zien op de eerste foto's. Die eer komt toe aan de puppy van het gezin. (AB)