Nooit gedacht dat we een lijstje zouden maken met namen als Beyoncé, Jennifer Lawrence, Miley Cyrus én koningin Paola. De voormalige vorstin van ons land verscheen ter gelegenheid van Koningsdag vandaag met een nieuwe, verrassende coupe.

Deze ochtend bij het Te Deum zorgden de koele temperaturen nog dat het nieuwe kapsel bedekt bleef onder een hoedje. Maar toen ze vanmiddag aan de zijde van koning Albert ll een bezoek bracht aan het parlement, kon iedereen haar nieuwe coupe bewonderen.

De koningin koos voor een kort, zilverwit kapsel. Wie al eens naar 'Mooi & Meedogenloos' keek, zal begrijpen waarom wij meteen moesten denken aan één van de iconische personages Stephanie Forrester. Wij kunnen de nieuwe coupe alvast smaken, want Paolo is volledig mee met haar tijd. (AB)

Nooit gedacht dat we een lijstje zouden maken met namen als Beyoncé, Jennifer Lawrence, Miley Cyrus én koningin Paola. De voormalige vorstin van ons land verscheen ter gelegenheid van Koningsdag vandaag met een nieuwe, verrassende coupe.Deze ochtend bij het Te Deum zorgden de koele temperaturen nog dat het nieuwe kapsel bedekt bleef onder een hoedje. Maar toen ze vanmiddag aan de zijde van koning Albert ll een bezoek bracht aan het parlement, kon iedereen haar nieuwe coupe bewonderen.De koningin koos voor een kort, zilverwit kapsel. Wie al eens naar 'Mooi & Meedogenloos' keek, zal begrijpen waarom wij meteen moesten denken aan één van de iconische personages Stephanie Forrester. Wij kunnen de nieuwe coupe alvast smaken, want Paolo is volledig mee met haar tijd. (AB)