De nieuwe koningin van Nederland siert de cover van het mei-nummer van de Nederlandse Vogue. Op die manier brengt het modetijdschrift ode aan hun nieuwe koningin.

De Nederlandse Vogue koos ervoor Maxima op de cover te zetten op het mei-nummer met het bijschrift 'Màxima, The Birth of a Queen'. Naar aanleiding van de troonwissel in Nederland leek het de Nederlandse Vogue wel een leuk idee om van Màxima een covergirl te maken. Het is een cover in zwart/wit met gouden letters. Màxima draagt een jurk van Jan Taminiau.

De cover van het tijdschrift werd bekendgemaakt in Amsterdam tijdens het Vogue Queen's Ball. Ook ontwerper Jan Taminiau was aanwezig op het evenement om de onthulling van de cover bij te wonen. Hij kreeg het eerste exemplaar van deze 'koninklijke editie' mee naar huis. (LVR)

De nieuwe koningin van Nederland siert de cover van het mei-nummer van de Nederlandse Vogue. Op die manier brengt het modetijdschrift ode aan hun nieuwe koningin. De Nederlandse Vogue koos ervoor Maxima op de cover te zetten op het mei-nummer met het bijschrift 'Màxima, The Birth of a Queen'. Naar aanleiding van de troonwissel in Nederland leek het de Nederlandse Vogue wel een leuk idee om van Màxima een covergirl te maken. Het is een cover in zwart/wit met gouden letters. Màxima draagt een jurk van Jan Taminiau. De cover van het tijdschrift werd bekendgemaakt in Amsterdam tijdens het Vogue Queen's Ball. Ook ontwerper Jan Taminiau was aanwezig op het evenement om de onthulling van de cover bij te wonen. Hij kreeg het eerste exemplaar van deze 'koninklijke editie' mee naar huis. (LVR)