Een woordvoerder van haar foundation zegt dat er in de toekomst mogelijk een kledingcollectie onder de naam van de Duchess zal uitgebracht worden.

Onlangs werd de naam van het goede doel van Prins William en Prins Harry, The Foundation of Prince William and Prince Harry, veranderd naar The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry. Ze hebben op de naam ook meteen een trademark gezet zodat niemand kledij, schoenen of hoeden kan uitbrengen onder die naam.

Een woordvoerder van de foundation heeft nu aan de Telegraph verklaard dat ze in de toekomst misschien wel kledij onder de naam van de Duchess zullen uitbrengen. Sinds de foundation haar naam heeft veranderd zijn de donaties vertienvoudigd, dus we kunnen met veel zekerheid zeggen dat die kledingcollectie een gigantisch succes zou zijn. (RDM)

Een woordvoerder van haar foundation zegt dat er in de toekomst mogelijk een kledingcollectie onder de naam van de Duchess zal uitgebracht worden. Onlangs werd de naam van het goede doel van Prins William en Prins Harry, The Foundation of Prince William and Prince Harry, veranderd naar The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry. Ze hebben op de naam ook meteen een trademark gezet zodat niemand kledij, schoenen of hoeden kan uitbrengen onder die naam. Een woordvoerder van de foundation heeft nu aan de Telegraph verklaard dat ze in de toekomst misschien wel kledij onder de naam van de Duchess zullen uitbrengen. Sinds de foundation haar naam heeft veranderd zijn de donaties vertienvoudigd, dus we kunnen met veel zekerheid zeggen dat die kledingcollectie een gigantisch succes zou zijn. (RDM)