David Walliams zal op 2 december de British Fashion Awards hosten, dat meldt de Britse Vogue. Daar worden onder meer awards uitgereikt voor de meest stijlvolle Brit en de beste ontwerper.

Op het eerste gezicht lijkt de keuze voor de 'Little Britain'-acteur een vreemde keuze, maar Walliams is een graag geziene gast op rode lopers. Dit zal ook te maken hebben met zijn vrouw én topmodel Lara Stone. Zij is onder meer het gezicht én het lijf van de Calvin Klein-reclames.

'Ik ben heel vereerd dat men me gevraagd heeft om de British Fashion Awards te presenteren. Het is de perfecte gelegenheid om enkele van de beste Britse talenten te eren. En het is een niet te missen avond', aldus Walliams aan Vogue. Onder meer Phoebe Philo (Celine), Sarah Burton (Alexander McQueen) en Christopher Kane maken kans op de award voor beste Britse 'womenswear designer'. (AB)

David Walliams zal op 2 december de British Fashion Awards hosten, dat meldt de Britse Vogue. Daar worden onder meer awards uitgereikt voor de meest stijlvolle Brit en de beste ontwerper.Op het eerste gezicht lijkt de keuze voor de 'Little Britain'-acteur een vreemde keuze, maar Walliams is een graag geziene gast op rode lopers. Dit zal ook te maken hebben met zijn vrouw én topmodel Lara Stone. Zij is onder meer het gezicht én het lijf van de Calvin Klein-reclames.'Ik ben heel vereerd dat men me gevraagd heeft om de British Fashion Awards te presenteren. Het is de perfecte gelegenheid om enkele van de beste Britse talenten te eren. En het is een niet te missen avond', aldus Walliams aan Vogue. Onder meer Phoebe Philo (Celine), Sarah Burton (Alexander McQueen) en Christopher Kane maken kans op de award voor beste Britse 'womenswear designer'. (AB)