Traditiegetrouw worden een dag voor de uitreiking van de Oscars ook de Razzies overhandigd. Dat zijn de prijzen voor slechtste films en acteerprestaties van het jaar. En dat zal Kim Kardashian geweten hebben: de Amerikaanse realityster won immers de prijs van slechtste actrice in een bijrol voor haar vertolking in 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor'.

Haar bijdrage in de film van Tyler Perry werd eerder zonder omwegen omschreven als 'verschrikkelijk'. Nu krijgt ze er ook een prijs voor. Benieuwd wat manlief Kanye West hierover te vertellen heeft. (DB)

Traditiegetrouw worden een dag voor de uitreiking van de Oscars ook de Razzies overhandigd. Dat zijn de prijzen voor slechtste films en acteerprestaties van het jaar. En dat zal Kim Kardashian geweten hebben: de Amerikaanse realityster won immers de prijs van slechtste actrice in een bijrol voor haar vertolking in 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor'.Haar bijdrage in de film van Tyler Perry werd eerder zonder omwegen omschreven als 'verschrikkelijk'. Nu krijgt ze er ook een prijs voor. Benieuwd wat manlief Kanye West hierover te vertellen heeft. (DB)