Hoewel het eerste kind van Kim Kardashian en Kanye West pas volgende zomer geboren zal worden, wordt er nu al geld aangeboden aan het koppel voor de eerste foto's van hun kleine spruit. Maar de toekomstige ouders hebben tot nu toe elk bod geweigerd. Dat schrijft TMZ.

Volgens de showbizzsite TMZ wordt het Amerikaanse koppel, dat onlangs aangekondigde dat ze hun eerste kind verwachten, overstelpt met voorstellen van magazines die graag de eerste foto's van de baby zouden willen publiceren. Er zou al drie miljoen dollar geboden zijn, maar voorlopig houden Kim & Kanye de boot af.

De vraag is natuurlijk of ze wachten omdat het bod dan nog zal stijgen of om hun kind te beschermen tegen de paparazzi? Maar voorlopig wijst alles in de richting van het tweede argument. Zo hebben ze ook besloten dat het kindje niet zal verschijnen in de reality-reeks van Kim en haar familie 'Keeping Up With The Kardashians'. (LVR)

Hoewel het eerste kind van Kim Kardashian en Kanye West pas volgende zomer geboren zal worden, wordt er nu al geld aangeboden aan het koppel voor de eerste foto's van hun kleine spruit. Maar de toekomstige ouders hebben tot nu toe elk bod geweigerd. Dat schrijft TMZ.Volgens de showbizzsite TMZ wordt het Amerikaanse koppel, dat onlangs aangekondigde dat ze hun eerste kind verwachten, overstelpt met voorstellen van magazines die graag de eerste foto's van de baby zouden willen publiceren. Er zou al drie miljoen dollar geboden zijn, maar voorlopig houden Kim & Kanye de boot af. De vraag is natuurlijk of ze wachten omdat het bod dan nog zal stijgen of om hun kind te beschermen tegen de paparazzi? Maar voorlopig wijst alles in de richting van het tweede argument. Zo hebben ze ook besloten dat het kindje niet zal verschijnen in de reality-reeks van Kim en haar familie 'Keeping Up With The Kardashians'. (LVR)