Het was afwachten wanneer Kim Kardashian haar opwachting zou maken in een videoclip van verloofde Kanye West Met de clip voor 'Bound 2' is het dan eindelijk zover. De reacties op de clip zijn echter overwegend negatief en gaan van 'awkward' tot 'misselijkmakend'.

De clip is het bewijs dat Kanye West niet aan het liegen was toen hij zei dat hij zijn werk niet zou censureren na de geboorte van baby North. In zijn videoclip voor 'Bound 2', die werd opgenomen voor een green screen, rijdt Kanye op een motorfiets door Monument Valley. Maar ook zijn kersverse verloofde Kim Kardashian mag meerijden op het voertuig, zij het wel topless. Modefotograaf Nick Knight, de regisseur van de clip, kan zijn computer best vermijden de komende dagen want de fans zijn allesbehalve mild voor de video. De combinatie van de expliciet seksuele lyrics en het halfnaakte lichaam van Kim Kardashian worden wansmakelijk genoemd en heel wat mensen vragen zich af wat het koppel aan het doen is op de motorfiets. Hopelijk krijgt kleine North deze clip niet onder ogen.

Het was afwachten wanneer Kim Kardashian haar opwachting zou maken in een videoclip van verloofde Kanye West Met de clip voor 'Bound 2' is het dan eindelijk zover. De reacties op de clip zijn echter overwegend negatief en gaan van 'awkward' tot 'misselijkmakend'. De clip is het bewijs dat Kanye West niet aan het liegen was toen hij zei dat hij zijn werk niet zou censureren na de geboorte van baby North. In zijn videoclip voor 'Bound 2', die werd opgenomen voor een green screen, rijdt Kanye op een motorfiets door Monument Valley. Maar ook zijn kersverse verloofde Kim Kardashian mag meerijden op het voertuig, zij het wel topless. Modefotograaf Nick Knight, de regisseur van de clip, kan zijn computer best vermijden de komende dagen want de fans zijn allesbehalve mild voor de video. De combinatie van de expliciet seksuele lyrics en het halfnaakte lichaam van Kim Kardashian worden wansmakelijk genoemd en heel wat mensen vragen zich af wat het koppel aan het doen is op de motorfiets. Hopelijk krijgt kleine North deze clip niet onder ogen.