Sinds Harper Beckham bij papa David op de schoot zat, lijken kinderen een geliefd 'accessoire' op de front row van een modeshow. North, de mini van Kim Kardashian en Kanye West, maakte op woensdag haar stijlvolle debuut.

Het koppel verscheen samen met hun dochtertje voor de show van Balenciaga. Zowel Kim, Kanye en North kozen voor een zwarte outfit, dus het was een matchy-matchy trio dat zich gewillig liet fotograferen door de aanwezige paparazzi.

De outfit van de kleine North deed ons denken aan de podiumoutfit van papalief tijdens zijn Yeezus-tournee. Zowel voor het shirtje, het lederen rokje, de lederen legging én de boots werd inspiratie gehaald bij Kanye. Het meisje leek niet erg onder de indruk van alle drukte. (AB)

Sinds Harper Beckham bij papa David op de schoot zat, lijken kinderen een geliefd 'accessoire' op de front row van een modeshow. North, de mini van Kim Kardashian en Kanye West, maakte op woensdag haar stijlvolle debuut.Het koppel verscheen samen met hun dochtertje voor de show van Balenciaga. Zowel Kim, Kanye en North kozen voor een zwarte outfit, dus het was een matchy-matchy trio dat zich gewillig liet fotograferen door de aanwezige paparazzi.De outfit van de kleine North deed ons denken aan de podiumoutfit van papalief tijdens zijn Yeezus-tournee. Zowel voor het shirtje, het lederen rokje, de lederen legging én de boots werd inspiratie gehaald bij Kanye. Het meisje leek niet erg onder de indruk van alle drukte. (AB)