Anna Wintour mag dan niet tuk zijn op de socialite, de Italiaanse hoofdredactrice van Vogue, Franca Sozzani, heeft duidelijk niet zoveel problemen met Kim. Kardashian heeft er namelijk een fotoshoot voor de L'Uomo Vogue opzitten.

Het nieuws raakte bekend dankzij een post op Twitter van Kardashian zelf met bovengevoegde foto: "Fantastische fotoshoot gehad vandaag voor Vogue Italië! Dank u @Rushka_Bergman & @akafrancesco voor jullie creatieve talenten".

Bergman is een modejournalist bij het Italiaanse modeblad en Francesco Corrozzini is de zoon van de hoofdredactrice en zelf ook een beroemde fotograaf. Sozzani benadrukt evenwel dat Kim poseerde voor de mannen Vogue. Misschien is de cover van de vrouwen Vogue toch iets te hoog gegrepen voor de voluptueuze socialite? (RDM)

Anna Wintour mag dan niet tuk zijn op de socialite, de Italiaanse hoofdredactrice van Vogue, Franca Sozzani, heeft duidelijk niet zoveel problemen met Kim. Kardashian heeft er namelijk een fotoshoot voor de L'Uomo Vogue opzitten. Het nieuws raakte bekend dankzij een post op Twitter van Kardashian zelf met bovengevoegde foto: "Fantastische fotoshoot gehad vandaag voor Vogue Italië! Dank u @Rushka_Bergman & @akafrancesco voor jullie creatieve talenten". Bergman is een modejournalist bij het Italiaanse modeblad en Francesco Corrozzini is de zoon van de hoofdredactrice en zelf ook een beroemde fotograaf. Sozzani benadrukt evenwel dat Kim poseerde voor de mannen Vogue. Misschien is de cover van de vrouwen Vogue toch iets te hoog gegrepen voor de voluptueuze socialite? (RDM)